To je to što me zanima!

Filipović je mogao biti svatko ili nitko. Bitan je samo Plenković

NOVI EXPRESS U Vladi se ne služi državi i društvu, nego prvenstveno premijeru, pa onda njegovoj stranci i koaliciji, pa svakakvim hobotnicama. Davor Filipović je potvrda teze da premijer u svoju Vladu instalira mediokritete
Vidi originalni članak

Andrej Plenković vodio je Davora Filipovića za ruku kroz njegovu opjevanu kampanju za gradonačelnika Zagreba, uvrijeđeno ispravljao novinare kad su mu krivo izgovorili ime, tumačio svima koji su htjeli slušati kako je Filipović najbolji kandidat i da HDZ nikad nije imao boljeg, navijao je za njega, gurao ga i odgurao ravno u neslavni poraz. Preuzimajući time odgovornost za još jedan svoj kadrovski promašaj.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • Luna777 12.05.2022.

    Hrvatska je taoc politike premijera Plenkovića i zločinačke organizacije - HDZ-a. Svi su oni kao Sir Oliver iz Alana Forda, kleptomani u odijelima.

  • 12.05.2022.

    Tužno, jadno i nevjerojatno je da cijeli sustav ovisi o jednom čovjeku. Hdzeovcu koji radi šta hoće, ne odgovara nikome i nije ga briga za građane. Dno.

  • melin51 12.05.2022.

    Jučer je Željko Kardum na HTV4 razgovarao sa Davorom Filipovićem. Ministar ni na jedno pitanje nije odgovorio konkretno.Sve je zamotao u svoju posvećenost ministarkom pozivu. Voditelj razočaran odgovorima pozvao je gledatelje da se odluče: jeli ministar Steve Jobs ili Tom Hanks.

Komentiraj...
Vidi sve komentare