To je to što me zanima!

Filipinci obožavaju karaoke, to je njihov "nacionalni sport": Donijeli su ih i u Hrvatsku

"Mi smo narod koji obožava pjevati na karaokama, ne samo mladi već i stari", rekli su nam Filipinci na nedjeljnim karaokama na koje su pozvali i nas. Jarunom su odjekivali filipinski hitovi, ali i Abba, fino se i jelo...
Vidi originalni članak

Na Filipinima nema rođendana, vjenčanja, kristitka ili bilo kojeg drugog slavlja, a da nema i - karaoka. Nema ni kafića ili bara bez opreme za taj, moglo bi se reći, filipinski nacionalni "sport". Filipinci, naprosto, obožavaju karaoke, i tu su svoju ljubav sad donijeli i u Hrvatsku. Samo je ove godine u Hrvatsku stiglo oko 7.200 Filipinaca, njihova je zajednica kod nas sve veća, a kad se druže - druže se uz karaoke!

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 10

  • pomocni tockovi 01.08.2024.

    Plus jos su katolici vecinom

  • livija i ja 31.07.2024.

    Ako se prilagode i nauče jezik i poštuju običaje možemo imati dobar suživot -ovako kako su počeli izgleda da očekuju da se mi prilagodimo njima i njihovom jeziku i kulturi.

  • urnebes 31.07.2024.

    Kokolo, ne samo Filipi.. nego općenito većinom s tih prostora su ljudi maksimalno radišni i lako se integriraju u zemlje gdje dođu, rijetko da ćeš čut da su nasilni ili se bave kriminalom, a nožem se služe samo u kuhinji, za razliku od neki drugi koji su jako agresivni i za rad imaju dvije lijeve ruke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare