To je to što me zanima!

Evo zašto Zoran Milanović Šeksa zove 'Čingli Lingi Superhik Sova'

Čingi Lingi ime nekad kultne osječke gostionice 'Čingi-Lingi-čarde', uz koju se vežu razne priče i legende, a jedna od priča je i da je, kako piše Nacional, Šeks tamo bio rado viđen gost
Vidi originalni članak

U kanonadi objava i obračuna preko Facebooka, Zoran Milanović jučer je za Vladimira Šeksa napisao, citiramo: 'Čingli Lingi Superhik Sova Šeks.

Nacional je pokušao objasniti zašto je Milanović tako nazvao Šeksa kojem je dodao i epitet 'udbaškog drukera' pa piše kako se uz Šeksa dugo vežu priče da je bio suradnik Udbe.

Dodaje i kako je sredinom 70-ih u dosjeima Udbe odnosno Službe državne sigurnosti bio je zaveden kao “operativna veza Kolega”, da bi od kraja 70-ih nastavio Službi davati informacije pod kodnim imenom “Dejan”.

NASTAVAK FACEBOOK SVAĐE Milanović opleo: Pupovac mi je cenzurirao poruke, a javili su se udbaški drukeri Puhovski i Šeks

Nacional piše i kako je Vladimir Šeks, nekadašnji osječki odvjetnik i javni tužilac, znao u osječkim gostionicama malo pretjerati. Upravo je Čingi Lingi ime nekad kultne osječke gostionice 'Čingi-Lingi-čarde', uz koju se vežu razne priče i legende.

Jedna od tih priča je i da je, kako piše Nacional, Šeks tamo bio rado viđen gost.

ŠEKS UZVRAĆA: 'On je spletkar, najobičnija protuha, jedna hulja i propalica'

To je prva verzija koja bi mogla objasniti Milanovićev nadimak Šeksu.

Druga, piše Nacional, nije direktno povezana s tom gostionicom.

Kako je za taj list rekao neimenovani HDZ-ov dužnosnik, Milanović spomenom Čingi-Lingija želi Šeksa povezati s birtijama i alkoholom jer se radi o gostionici koja je tada bila poznata u čitavoj Jugoslaviji, ne samo u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • zvone zvone 29.03.2021.

    bio sova ili ne totalno je u pravu što se Milanovića tiče

  • pepetar 29.03.2021.

    i uspjeli su prodati igrokaz, a Ledo ode pa pa.

  • pepetar 29.03.2021.

    Ledo, pusti Sovu, Ledo, kakav Njonjo, Ledo, Leeeeeeedo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare