To je to što me zanima!

Evo kakvo nas vrijeme očekuje za vikend: Nestabilno uz jak vjetar, a na Jadranu i pljuskovi

U petak kroz ujutro posvuda promjenljivo oblačno mjestimice s kišom, a ponegdje lokalnim pljuskovima i grmljavinom, osobito u Dalmaciji
Vidi originalni članak

Promjenljivo, ponegdje i pretežno oblačno. Povremeno kiša, mjestimice i pljuskovi s grmljavinom, a u najvišem gorju uglavnom u prvom dijelu dana susnježica i snijeg. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni, ujutro ponegdje i sjeverozapadni, prognoziraju iz DHMZ-a.

I na Jadranu jugozapadnjak, uglavnom od sredine dana sjeverozapadnjak, mjestimice na udare moguće jak, a na južnom i na dijelu srednjeg Jadrana prijepodne jugo. Najviša dnevna temperatura između 10 i 15 °C, u gorskoj Hrvatskoj malo niža.

ZBOGOM SUNČANIM DANIMA Sutra stiže promjena vremena: Temperature će pasti, a uz kišu očekuje se i snažna grmljavina

U petak kroz ujutro posvuda promjenljivo oblačno mjestimice s kišom, a ponegdje lokalnim pljuskovima i grmljavinom, osobito u Dalmaciji. U najvišem gorju bit će i susnježice i snijega, a temperature se kreću od 4 do 9, u gorskom području od 1 do 5. Na Jadranu između 7 i 11 Celzijevih stupnjeva.

Vrijeme za vikend

- Idućih dana i dalje nestabilno, ali kiša u unutrašnjosti neće biti česta kao tijekom četvrtka u zapadnim krajevima. U subotu bi mogla izostati u istočnoj Hrvatskoj, a u ponedjeljak u središnjoj. U subotu će puhati jugozapadni vjetar, a od nedjelje sjeveroistočni. Dnevna temperatura malo niža od prosječne za sredinu travnja - javljaju na HRT-u.



Na Jadranu promjenjivo, s povremenim pljuskovima. U subotu će ponovno jačati jugo, a u nedjelju na sjeveru okrenuti na buru, umjerenu do jaku, pod Velebitom s olujnim udarima.

Bura će se u ponedjeljak širiti duž obale. Temperatura zraka tek će neznatno porasti

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pericaperica2 14.04.2023.

    Onaj policajac u Srijedu u Dnevniku 2 nije počeo odgovor na pitanje da nije bilo evo

  • pericaperica2 14.04.2023.

    Evo,idem da vidim i evo da nisam evo vodio nebi evo ni znao evo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare