To je to što me zanima!

Evo kako izgleda jedan radni dan 'nakaza': 'Samo hrabro, ne dajte na sebe. Ponos ste...'

Cijelo ljeto vatrogasci diljem zemlje neumorno se bore protiv požara. Jedan vatrogasac s Hvara poslao je snažnu poruku i prikazao stvarnost svog radnog dana
Vidi originalni članak

Od ovoliko Krke, nakaze jedne, nakaze, nakaze! Ćaća mi se doma guši, sve je napravija za ovu državu. Oni ni prstom da maknu! Ni prstom! Nakaze jedne, vikali su prošli tjedan supruga i kći HDZ-ovog šefa Hrvatskih šuma, Nediljka Dujića vatrogascima koji su obavljali svoj posao. Cijelo ljeto vatrogasci diljem zemlje neumorno se bore protiv požara. Jedan vatrogasac s Hvara poslao je snažnu poruku i prikazao stvarnost svog radnog dana, usprkos uvredama koje ih nazivaju 'nakazama'.

- Podrška nakazama na kopnu i u zraku; Samo hrabro i ne dajte na sebe...Ima nas puno koji smo uz vas; Da su bar svi takve nakaze kao vi...-samo su neki od komentara ispod objave.

- Požar na otvorenom prostoru na otoku Hvaru kod mjesta Poljica i Pitva je lokaliziran u 20:00 sati, a tijekom noći na dežurstvu ostaje 15 vatrogasaca. Požarom je zahvaćeno raslinje i borova šuma na površini od 4 ha. Na intervenciji gašenja požara sudjelovala su tri protupožarna zrakoplova Canadair i 35 vatrogasaca s osam vatrogasnih vozila iz DVD-a Jelsa, Hvar Stari Grad i SIVP Hvar - izvijestili su iz Hrvatske vatrogasne zajednice o požaru na Hvaru.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bembula 09.08.2024.

    Jel Dujič hrvatsko prezime? pitam za prijatelja?

  • ksenijast 09.08.2024.

    ...to je HDZ-ov odgoj...mozemo sta hocemo...a nasim vatrogascima slaka cast ...i sa svim nedacama, vrhunski su...

  • TVP 09.08.2024.

    Bravo za članak i naslovnu sliku. One druge je gadljivo i spomenuti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare