To je to što me zanima!

Ema, Katarina i Zvonimir bili su najbolji hrvatski maturanti: 'Ovo su naši savjeti brucošima'

Ema Slapničar, Katarina Ćavar i Zvonimir Ercegovac završili su neke od najzahtjevnijih fakulteta u Hrvatskoj. Za 24sata govore o tome što im je bilo važno dok su studirali i postizali sjajne rezultate
Vidi originalni članak

Na kraju svake školske godine najbolji maturanti i učenici generacije pokažu nam kako znanje i trud i dalje vrijede. Ovi sjajni učenici dobivaju nagrade, upisuju najbolje fakultete i nastavljaju redati uspjehe i u studentskim danima. A kako njihov život izgleda nakon što završe (bezbrižni) školski i studentski dani? Koliko im je pomogao trud uložen u maturu, kako se snaći u poslovnom svijetu te što bi danas preporučili mladima koji upravo počinju studij, ili će ga upisati sljedeće ljeto, reklo nam je troje najboljih maturanata iz 2015. godine.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • 09051959ve 17.09.2024.

    Čestitke ovim mladim ljudima, vjerujem da ima u našoj zemlji još puno mladih i vrijednih učenika, koji postižu zavidne rezultate, nažalost o tome se jako malo izvještava, a trebao bi svaki dan biti napisan barem jedan članak o njima, možda bi to bio poticaj i ostaloj djeci.

  • nina_86 17.09.2024.

    Bravo! Svaka čast vama i vašim roditeljima.

  • kukutre 17.09.2024.

    Cestitke mladima i roditeljima!! Vise clanaka o marljivosti u predanosti!! Hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare