To je to što me zanima!

Eksplozija razbila prozore, ukućani nisu ozlijeđeni

Pred kućom I. R. (41) u Kaštel Starom u četvrtak u 2,45 je eksplodirala improvizirana eksplozivna naprava, Vlasnik kuće i obitelj su spavali na katu
Vidi originalni članak

U eksploziji u četvrtak u 2.45 sati na ulazu u obiteljsku kuću I.R. (41) na Zagorskom putu u Kaštel Starom nema ozlijeđenih. Netko je improviziranu eksplozivnu napravu bacio pred sama ulazna vrata stana na katu gdje je vlasnik spavao sa suprugom i dvoje djece. Od detonacije  su razbijena ulazna vrata, napuklo je dijelom stepenište i par stakala. Obitelj nije ništa željela komentirati, a gotovo nitko od susjeda nije čuo eksploziju. Materijalna šteta još nije točno određena, no, prema prvim procjenama nije  velika.
- Padala je kiša i bila grmljavina, pa i ako je šta puklo nije mi palo napamet da je kakva eksplozija - ispričao je jedan od susjeda. I.R. umirovljeni je branitelj. Neslužbeno doznajemo da zadnjih godina nije imao problema sa zakonom. Prije je posjedovao nelegalno oružje, a jednom je istraživan zbog prijetnji. Čekaju ga obavijesni razgovori u policiji. Za sad se ne znaju motivi. Navodno je pred kućom aktiviran privredni eksploziv.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare