To je to što me zanima!

Eksplodirala bomba u poliklinici poznatog mostarskog doktora: 'Nemam pojma tko bi to učinio'

U zgradi gdje se nalazi poliklinika žive brojni stanari, dok se u neposrednoj blizini te prometne ulice nalaze i mostarski vatrogasci, brojni drugi stambeni i ugostiteljski objekti
Vidi originalni članak

Mostarce je sinoć uznemirila eksplozija u središtu grada. Bomba je bačena na polikliniku poznatog mostarskog liječnika dr. Bevande.

U zgradi gdje se nalazi poliklinika žive brojni stanari u stambenom objektu 'Mljekara', dok se u neposrednoj blizini te prometne ulice nalaze i mostarski vatrogasci, brojni drugi stambeni i ugostiteljski objekti.

Mostarski liječnik i bivši dekan Medicinskog fakulteta Milenko Bevanda za hercegovina.info potvrdio je da je bomba bačena na balkon njegove poliklinike.

- Da, to je istina. Vjerujte da ja to nisam htio ni gledati i teško mi je trenutačno o tome pričati. Stvarno nemam pojma, ja sam običan liječnik. Svi koji me znaju mogu reći da sam svima pomogao, a nikome nisam štetu napravio. Tako da s te strane sigurno nije ništa, a što je drugo u pitanju valjda će netko drugi reći konkretnije. Ne mogu nagađati o stvarima, znam da su se iznenadili svi koji me poznaju. Treba vidjeti o čemu se radi, je li ciljano ili je greška, ali to je već na drugima... - ispričao je dr. Bevanda.

Prilikom napada nije bilo ozlijeđenih, a policija je do kasnih večernjih sati vršila očevid.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • gojko ercegovac 22.03.2023.

    Mozda je nekome uzeo previse za diplomu!!

  • Medenko 22.03.2023.

    Ima u Hr. Puno veci lopova od Mamica, udbasi i udbaska djeca su pokrali Hrvatsku do temelja.

  • Viribus_1 22.03.2023.

    Od poznatih osoba u toj zgradi zivi i Zdravko Mamic pobjeglica od pravosudja HR.

Komentiraj...
Vidi sve komentare