To je to što me zanima!

Ekskluzivno! Kamioni u pratnji policije prevoze olupinu aviona koji se srušio kod Zagreba!

U subotu u 15.50 policija je počela potragu za manjim avionom koji je pao u šumi kod Kerestinca: U nesreći je preminuo 30-godišnji Ivan D.
Vidi originalni članak

Vozila su se dva kamiona jedan za drugim. Na prvom je bio manji dio aviona, mislim da je riječ o zadnjem kraju, a na drugom je bila veća olupina. Ispred i iza kamiona je bilo puno policije. Vozili su se u smjeru Zagreba, kazao je čitatelj koji je u ponedjeljak oko 13.30 u Stupniku snimio kamione koji prevoze olupinu aviona koji se u subotu srušio u šumi kod Kerestinca. 

Podsjetimo, zagrebačka policija je u ponedjeljak izvijestila o novim detaljima tragične zrakoplovne nesreće u kojoj je život izgubio 30-godišnji Ivan D. 

Naime, u subotu 25. svibnja oko 15, 51 sati policija je zaprimila dojavu o padu manjeg zrakoplova na području naselja Lučko.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je s drugim službama izašla na teren te su započeli sa traganjem, a do unesrećenih prvi je stigao policijski službenik policijske uprave zagrebačke čime je ujedno i potvrđena točnost dojave. Na samom mjestu događaja, u Stupničko-obreškoj šumi pružena je liječnička pomoć ozlijeđenima te je utvrđeno da je u padu zrakoplova jedna osoba smrtno stradala.

TRAGEDIJA KOD ZAGREBA Zagrebačka policija objavila nove detalje o padu Cessne

Zrakoplovom Cessna, mađarskih registarskih oznaka upravljao je 27-godišnjak te je iz zasad neutvrđenog razloga došlo do pada zrakoplova 20-ak minuta nakon polijetanja. Uz pilota nalazile su se još četiri osobe, smrtno stradali 30-godišnjak, dvojica muškaraca starosti 39 i 22 godine te 68-godišnjakinja. Ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć u zdravstvenim ustanovama na području Zagreba.

PAD AVIONA U ZAGREBU Stručnjaci o nesreći: 'Ostali su bez goriva ili je otkazao motor'

Očevidom rukovodi dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Velikoj Gorici u suradnji sa istražiteljima zrakoplovnih nesreća. Očevid i kriminalističko istraživanje se nastavljaju u cilju utvrđivanja svih okolnosti.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ivan lantran 27.05.2024.

    Jel dolaze ovi iz NTSB-a.?

  • zutizgzg 27.05.2024.

    prevoze li prevoze,na gumenim kotacima?Novinari-sramota zanata

  • sutra_malo_bolje 27.05.2024.

    Udarna vijest 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare