To je to što me zanima!

Ekskluzivno: Dižu se plaće dužnosnicima. Donosimo izračun koliko će mjesečno imati

● Plaće ne rastu samo političarima, nego i drugima ● Za povišice će trebati oko osam milijuna eura ● Domovinski pokret će podržati Plenkovića u dizanju plaća dužnosnicima
Vidi originalni članak

Iako se kao državni dužnosnici percipiraju prvenstveno političari, krug je puno širi, a tu spadaju i ravnatelji određenih državnih tijela, glavni revizor, glavni inspektor, ravnatelj policije i civilne zaštite, članovi državnog izbornog povjerenstva, predstojnici, tajnici, pa čak i zamjenici tajnika. Svi oni će biti obuhvaćeni velikim povećanjem plaće već sljedeći mjesec. Po gruboj procjeni, za tih 300-tinjak ljudi će trebati više od osam milijuna eura godišnje kako bi se pokrile posljednje povišice.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 165

  • vinja 27.07.2024.

    Kao prvo, tih "DUŽNOSNIKA" trebalo bi biti upola manje u zemlji od niti 4 milijuna stanovnika, jer nemaju što raditi. A oni koji doista žele biti DUŽNOSNICI trebali bi se i ponašati u skladu svog statusa, a ne dobivati viske plaće kako ne bi ubuduće KRALI. Drugim riječima, mi koji nemamo velike plaće možemo slobodno KRASTI.

  • netko iz 2 mase 26.07.2024.

    svi nešto govore imali ste izbore pa ste mogli nešto promjeniti...al što promjeniti kad su se za dizanje plaće svi i vlast i oporba složili (valjda je to jedino u čemu jesu)...tako da je jedino rješenje kad budu izbori da izlaznost bude 0% pa nek onda odlučuju ko će na vlast...

  • VilaVelebita2001 25.07.2024.

    Mirovine su na 35% prosjecne place, a oni si dizu place 70%. Pa ovo sve, ceste, bolnice, tvornice itd su gradili sadasnji umirovljenici. Osudjeni na siromastvo. Koji bahatluk ove vlade!

Komentiraj...
Vidi sve komentare