To je to što me zanima!

Dvoje sretnika osvojilo je velike dobitke na lutriji: 'Provjeravao sam više puta je li listić dobitan'

Dobitniku iz Zagreba, koji uvijek igra iste brojeve, ovo je prvi dobitak i već zna na što će potrošiti osvojeni iznos...
Vidi originalni članak

Dvoje sretnika iz Hrvatske može planirati poduže odmore ovog ljeta. Na njihove račune sjeli su pozamašni iznosi osvojeni na lutriji... "Hrvatska Lutrija ima čak dva velika dobitnika u igri Eurojackpot. Dobitnik iz Zagreba osvojio je peticu u iznosu od 131.543,90 € uplatom od 6.00 €, dok je dobitnica iz Pisarovine uplatom od 5,20 € osvojila Joker u iznosu od 60.000,00 €. Sretni dobitnici ovih dana preuzeli su svoje sjajne dobitke na glavnoj blagajni Hrvatske Lutrije", stoji u priopćenju Hrvatske lutrije.

Dobitniku iz Zagreba, koji uvijek igra iste brojeve, ovo je prvi dobitak i već zna na što će potrošiti osvojeni iznos. Iako je uvijek vjerovao kako će njegovi brojevi biti izvučeni, više puta je provjeravao listić da se uvjeri kako je dobitan. 

VOX POPULI Beograđanka na ljetovanje u Zadar, a Zagrepčanin u Tursku: Gdje vi ljetujete ove godine?

I dalje će igrati Eurojackpot jer kaže kako “uvijek treba vjerovati u sreću”. 

Dobitnica iz Pisarovine, iako se potpuno iznenadila dobitku, u trenutku kada je shvatila da je ostvarila veliki dobitak bila je potpuno opuštena. 

Svoj dobitak podijelit će s obitelji jer je za nju najveća sreća osmijeh na licima unučadi i djece. Svoj listić odlučila je provjeriti nakon što je pročitala obavijest o dobitku na društvenim mrežama Hrvatske Lutrije. 

ČESTITKE DOBITNIKU Netko je na Eurojackpotu večeras osvojio gotovo 100 mil. eura: Evo gdje odlazi dobitak

Nastavit će i dalje igrati iste brojeve za igre Eurojackpot i Loto7 koje redovito uplaćuje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Firefox_1 16.07.2024.

    Laži..laži...laži me..

Komentiraj...
Vidi sve komentare