To je to što me zanima!

Dvoje ljudi teško je ozlijeđeno zbog prebrze vožnje motociklom

U dvije prometne nesreće teško su ozlijeđeni 52-godišnji vozač mopeda i 32-godišnji vozač motocikla. Policija moli vozače za oprez.
Vidi originalni članak

U srijedu u poslijepodnevnim satima na području Župe Dubrovačke su se dogodile dvije prometne nesreće u kojima su teško ozlijeđeni vozači motocikla i mopeda. 

Policija upozorava sve vozače mopeda i motocikala da svoju vožnju prilagode uvjetima na cesti, vidljivosti, vremenskim prilikama te da koriste zaštitne kacige. Također, upozorili su i ostale vozače da obrate pozornost na vozače mopeda i motocikala obzirom da su oni najranjivija skupina sudionika u prometu. 

Prvu nesreću, koja se dogodila oko 15.45 u Platu, je skrivio 52-godišnjak koji je upravljao mopedom riječkih registracija. On je, pri izlasku iz nepreglednog zavoja, zbog prebrze vožnje izgubio kontrolu nad vozilom te je prešao u suprotnu traku i pao je s mopeda. Vozač je zadobio teške ozljede te je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici. 

Nešto kasnije, oko 17 sati u Mlinima, muškarac (32) je, također zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom, kojim je upravljao. Vozač je ulaskom u lijevi nepregledni zavoj izgubio kontrolu te je izletio van ceste i udario je u metalnu zaštitnu ogradu od koje se odbio i pao na kolnik. 32-godišnjak je zadobio teške ozlijede te je zadržan u dubrovačkoj bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SexyKitty17 03.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU4.FUN

  • 01.02.2024.

    Ma dečki samo gas, jedino da ne ubijete nekog nevinog !

Komentiraj...
Vidi sve komentare