To je to što me zanima!

Dva heroja spasila su bebu iz Zaprešića: 'Plakala je u kanti'

Prema prvim informacijama, prolazila su ulicom kad su čuli dječji plač, Iako prvo nisu bili sigurni otkud dolazi, kad su se približili jednoj kanti za smeće, u njoj su ugledali novorođenče. Pozvali su Hitnu pomoć
Vidi originalni članak

Našli smo bebu u kanti za smeće, glasio je u ponedjeljak uvečer uznemirujući poziv hitnim službama, koje su u Zaprešiću pozvala dva mladića, neslužbeno doznaju 24sata. Prema prvim informacijama, prolazila su ulicom kad su čuli dječji plač, Iako prvo nisu bili sigurni otkud dolazi, kad su se približili jednoj kanti za smeće, u njoj su ugledali novorođenče. Objavljen je i VIDEO kante u kojoj je ostavljena beba.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Odmah se na lice mjesta uputila Hitna pomoć koja je preuzela bebu rođenu, kako neslužbeno doznajemo, iste večeri.

VIDEO: UZNEMIRUJUĆE Jezivo! U ovoj kanti za smeće u Zaprešiću našli su novorođenče

Pothlađenu su je prevezli u KB Sveti Duh.

Beba je dobro. Riječ je o muškom zdravom novorođenčetu za koje je procijenjeno da je iz uredno donesene trudnoće. Ima sve stabilne funkcije. Bez vidljivih je vanjskih ozljeda. Urednog je stanja. Ovog trena je van životne opasnosti. Beba je bila pothlađena kad je dovezena noćas kod nas. Sad je dijete ugrijano i toplo, ružičaste je boje kože tako da je sad dobro - rekao je za 24sata ravnatelj KB Sv. Duh dr. Igor Alfirević.

Policija istražuje slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Pravedna60 14.05.2024.

    Neznamo kako se majka osječa. Zato nesmijemo suditi. Možda se javi, kada bude shvatila što je napravila. Može biti da je pod nečijim pritiskom

  • TVP 14.05.2024.

    Tko je to napravio treba ga doživotno staviti u kantu za smeće. Prejadno kuda ide životna kultura, ponašanje ljudi

  • liliZG2.0 14.05.2024.

    pod hitno promjeniti zakon , pogotovo u ovakvim slučajevima, ako se majka sama ne javi unutar tri mjeseca, dijete odmah dati na posvajanje. omogućiti spajanje posvojene djece sa biološkim roditeljima samo ako to oboje žele polaganjem zahtjeva u registar. i to je kraj priče, a ne da nam djeca godinama žive po domovima samo zato kaj majka jednom mjesečno nazove i pita kako je , ili u ovom slučaju , pronađu je i ima veća zakonska prava unatoč tome što je dijete ostavila u kanti za smeće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare