To je to što me zanima!

Država koja ovako tretira djecu s teškoćama svrha je sama sebi. Djeca trebaju stalne terapije

Roditelji djece s teškoćama stajali su na kiši i hladnoći kako bi ministru Berošu uručili peticiju. Njome traže ono što bi djeca s teškoćama bez ikakvih teškoća trebala imati - kontinuiranu, kvalitetnu terapiju.
Vidi originalni članak

Nikad nisam mislila da ću ovako morati tražiti prava za svoje dijete, poručila je jučer s Markova trga, čekajući ministra Vilija Beroša, Marica Đogaš Mikulić, majka malenoga Ante, djeteta s mnogobrojnim dijagnozama. Na kiši, hladnoći, očajni, ogorčeni i poniženi, roditelji su u državi koja kupuje skupe borbene avione, u kojoj svi za zdravstvo plaćamo doprinose i visoke cijene u trgovinama, tražili osnovno za svoju djecu - redovne terapije. Ministar dolazi pred njih i kaže im da sve on to zna, kako stvari stoje. I to je to, zna, znaju, pa ih to amnestira od činjenja? Znaju i ne mogu ništa bolje? Čemu nam onda služe, zašto ih plaćamo, što zapravo rade na svojim poslovima ministara, savjetnika, državnih tajnika, načelnika sektora i još bezbroj funkcija koje plaćamo u svakom resoru?

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 8

  • TVP 04.10.2024.

    Briga za djecu, ljude je ne tema. Treba davati sebi plaće, nove mobitele, crkvi, bih, ukrajni….. dno dna.

  • purgersirokibrijeg 04.10.2024.

    I ti roditelji ponekad pretjeruju,neki su postali i pohlepni u svojim zahtjevima.Država bi trebala preuzeti svu djecu od rođenja do 30 godine života i tada ih vratiti roditeljima,ne daj bože da izgube svoj komfor roditelji.Navedite državu koja je riješila sve probleme bolesne,hendikepirane i zdrave djece.Najveći problem su pojedini roditelji kojima su djeca problem i koji su dobili sve potrebno od države,vrtići, cjelodnevni boravak u školi,hranu,prevoz,udžbenike(u većini države sve gratis),još im država doma treba osigurati i dadilje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare