To je to što me zanima!

Drele je napustio Domovinski pokret: 'Ne želim biti u stranci koja podržava i služi HDZ-u'

Nakon što sam četiri godine bio najaktivniji saborski zastupnik te stranke, nakon što 12.000 glasova na ovim parlamentarnim izborima nisu zavrijedila niti jedno jedino mjesto na izbornom saboru, tvrdi Drele
Vidi originalni članak

Dame i gospodo, ja od danas više nisam član Domovinskog pokreta, poručio je na društvenim mrežama Davor Dretar poznatiji kao Drele. On je bio saborski zastupnik u prošlom sazivu, a od utorka je i bivši član Domovinskog pokreta.

Vijest je objavio uz video na kojoj kaže kako u stranci koja služi HDZ-u ne želi i ne može biti.

- Nakon što sam četiri godine bio najaktivniji saborski zastupnik te stranke, nakon što 12.000 glasova na ovim parlamentarnim izborima nisu zavrijedila niti jedno jedino mjesto na izbornom saboru, barem tako misli novoizabrano predsjedništvo, ja u takvoj stranci ne želim biti - rekao je.

- U takvoj stranici stranci koja će služiti HDZ-u da drži parlamentarnu većinu, ja sudjelovati ne želim i ne mogu. Od danas za mene, Domovinski pokret, zbogom! - poručio je Drele.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • flajpan.M 04.09.2024.

    Krele...Pa di si got nos zabio,dobro si prosao.Aj ti na "Litru i vodu",Cavel v glavi itd...Imas saborsku penziju osiguranu,cucicu si nateral u stecaj,RTL ti je dobro dosla jel drugoga nije bilo,ili nisu vidjeli i sad uživaj!!

  • Necijepljem 04.09.2024.

    Ne razumijem... do jučer je mogao biti u stranci koja podržava HDZ....Zašto nije odmah nakon stvaranja koalicije izašao?

  • lanai goga 04.09.2024.

    Ti nisi covjek jer nemas morala a da si dobio nesto prodao bi se ko i svi drele to ti nije trebalo kao ni nitkom tko je u soubizu da se petlja u politiku jer nemate pojma vi st obicni zetoni to se vec pokazalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare