To je to što me zanima!

Dramatične ispovijesti iz bolnice Rebro: Zaključali smo se u sobu i čekali. Netko je vikao 'pucaj'

Svi smo bili zatvoreni. Hodnik je bio prazan. Čuli smo kako se netko dere 'pucaj', možda je prijetio policiji. Zaključali smo se - javlja nam jedan čitatelj i dodaje da su ordinacije bile pune djece...
Vidi originalni članak

Naoružani muškarac ušao je jutros KBC Rebro i počeo prijetiti. Neki pacijenti su pobjegli van, a neki su se, zajedno s liječnicima zaključali u sobe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bili smo po sobama. Doktorica je došla i zaključala nas je i rekla je da su im javili da je čovjek s pištoljem u bolnici. Prvo smo čekali, onda smo kroz prozore izašli. Jedno 20-tak nas je iskakalo kroz prozore - govori nam žena koja je bila u bolnici koja kaže da se sve dogodilo oko 10:30.

- Svi smo bili zatvoreni. Hodnik je bio prazan. Čuli smo kako se netko dere 'pucaj', možda je prijetio policiji. Zaključali smo se - javlja nam jedan čitatelj i dodaje da su ordinacije bile pune djece.

OPSADNO STANJE GOTOVO VIDEO Naoružani muškarac prijetio na Rebru: 'Upravo ga je policija privela i izvela van!'

- Došli smo na pregled s djetetom i zapeli tu. Javili su nam da je najsigurnije da se ne mičemo i da se zaključamo u sobu - kaže čitateljica.

Sve je bilo puno policije. Pregovori su trajali dulje od sat vremena. Muškarca su uspjeli privesti oko 11:45 i izvesti van bolnice.

Tijek događaja pratite OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bukobuki 03.09.2024.

    Evo ja cekam pregled, malo ozbiljniji, i kazu kroz 6mj cete dobiti termin 😂 Racunam 2030 sam na redu hahahah

  • ninorasic 03.09.2024.

    sto je najzalosnije ja ga potpuno razumijem

  • ALLinONE!! 03.09.2024.

    Pa on je vikao policiji, pucaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare