To je to što me zanima!

Drama u Vinkovcima: U kući je zatekla provalnika, upucao ju je i pobjegao. Policija ga uhvatila

Čim je vidjela kako se situacija odvija i u kakvoj je opasnosti je brzo nazvala policiju. Obavijestila ih je da se u njenom domu nalazi naoružani muškarac. On je tada zapucao na nju. Izvan je životne opasnosti
Vidi originalni članak

Vinkovčanka (53) ušla je nešto poslije 21 sat u svoju kuću u Ulici Nova i primijetila muškarca (72) koju ju je namjeravao opljačkati. Kod sebe je imao vatreno oružje. Žena je nazvala policiju da joj je u kući pljačkaš, a on ju je zatim upucao. 

- Čim je vidjela kako se situacija odvija i u kakvoj je opasnosti je brzo nazvala policiju. Obavijestila ih je da se u njenom domu nalazi naoružani muškarac koji ju je spreman upucati - rekao nam je Dragoslav Živković, glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske. 

OBRAČUN NA PARKINGU Pucnjava u Bistri: Nakon svađe i tučnjave ispalio nekoliko hitaca

Napadač je pobjegao i ostavio ju ranjenu. Ipak, policajci su ga ubrzo pronašli, savladali i priveli. Očevid je još u tijeku. 

Žena je prevezena u Opću bolnicu Vinkovci i izvan je životne opasnosti.  

Idi na 24sata

Komentari 104

  • general lopov 18.03.2021.

    Baš je glup.Ide pljačkati u tim godinama umjesto da se javi u ministerstvo branitelja na natječaj za ostvarivanje statusa branitelja i mirna starost.Niko još nije odbijen.

  • 18.03.2021.

    Tamo sude bez dokaza i traže mito. Svi su uigrani u prevari do neba. Mamić govori istinu na žalost. Korupcija suda uskoka i odvjetnika i tako godinama. Ubijaju se piju i drogiraju a pijani sudci sude ljudima crveni kao semafor. Lopovi korumpiranu. Ivan g.

  • KikiOsijek92 18.03.2021.

    Sta vam to nije dovljno jasan znak??? Da su nam umirovljenici gladni jos malo, a ne tako malo i ovo srednjeg radnog staleza ce isto tako osiromasit, a onda je kraj svemu dobrom sto znamo... I onda sljedi metez

Komentiraj...
Vidi sve komentare