To je to što me zanima!

Drama u Srbiji: U garaži su našli bombe, automatske puške i zolju. U sve umiješani i Hrvati?

Sve je krenulo oko podneva.  Prvo smo pomislili da je u pitanju ubojstvo. Vidjeli smo forenzičare u bijelim odijelima. U zgradu se nije moglo ni ući ni iz nje izaći, otkrio je očevidac
Vidi originalni članak

Srpska policija pronašla je u četvrtak u garaži u Beogradu veliku količinu automatskog oružja i eksploziva. Kurir neslužbeno doznaje kako se i nekoliko Hrvata dovodi u vezu s ovom akcijom. Nije poznato jesu li planirali koristiti oružje ili ga prodavati dalje.

- Ispred i oko zgrade satima je opsadno stanje. Izgledalo je strašno, bilo je puno policije, na mjestu događaja bili su i vatrogasci te vozilo Hitne pomoći. Blokirali su cijelo prizemlje i ulaz u zgradu - rekao je za Kurir očevidac.

U nastavku je otkrio i kada je sve počelo.

- Sve je krenulo oko podneva.  Prvo smo pomislili da je u pitanju ubojstvo. Vidjeli smo forenzičare u bijelim odijelima. U zgradu se nije moglo ni ući ni iz nje izaći - kaže i navodi kako zgrada ipak nije evakuirana i da se policija polako povlači.

STRAVA U SRBIJI Horor! Optužnica za ubojstvo Danke na 70 stranica! Opisano je kako su je monstrumi ubili

Srpski mediji otkrili su i što je sve pronađeno. Riječ je o više ručnih bombi, automatskih pušaka, minobacač, eksplozivi, streljivo...

Za N1.rs komentar je dao i ministar unutarnjih poslova Republike Srbije, Ivica Dačić.

- Pripadnici Policijske uprave Beograd u jednoj garaži u Novom Beogradu pronašli su više komada vatrenog oružja, municije i eksplozivnih sredstava. Na mjesto događaja odmah su izišli i pripadnici Sektora za izvanredne situacije. Policija u suradnji s nadležnim tužiteljstvom obavlja sve neophodne operativne radnje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti te identificirale osobe čije je oružje - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • baxxter 27.09.2024.

    Evo dokaza da srbi i hrvati savršeno funkcioniraju dok se ne umješa politika i nekolicina budala, živjeli braćo😄

  • Selo_malo 26.09.2024.

    Bez Hrvata, ništa

  • nedam se 26.09.2024.

    Di vlada lova, ne pita se za naciju ili vjeru. "Novac jedini bog kojem se svi klanjaju"

Komentiraj...
Vidi sve komentare