To je to što me zanima!

Gasili sjenik, nešto je grunulo! Projektil je pao nekoliko metara od vatrogasaca! Povukli su se

FOTO: ILUSTRACIJA Kako neslužbeno doznajemo, nakon eksplozije iz sjenika je odletio projektil koji je pao nekoliko metara od vatrogasca koji su se povukli. Policija će danas utvrditi što je točno eksplodiralo
Vidi originalni članak

Karlovačka policija objavila je kako se u petak oko 20.30 sati u Generalskom Stolu zapalio sjenik čiji je vlasnik 75-godišnjak. Gorjele su bale sijena koje su bile skladištene u sjeniku. Stigli su vatrogasci, počeli su gasiti vatru, a potom je eksplodirala zasad neutvrđena eksplozivna naprava. Kako je objavila policija, nakon toga se zapalilo još nekoliko rolo-bala sijena koje su bile blizu na otvorenom.

Kako neslužbeno doznajemo,  nakon eksplozije iz sjenika je odletio projektil koji je pao nekoliko metara od vatrogasca koji su se povukli. Prava je sreća što to nije palo na nekoga od njih, jer ih je moglo ubiti na mjestu. Navodno vlasnik nije znao što je točno eksplodiralo i tvrdio da je više ničega nema tamo. 

Sve je prošlo bez ozlijeđenih, a vatrogasci su požar ugasili oko 23 sata. U subotu će pirotehničari pregledati mjesto i nakon očevida će policija objaviti što je točno eksplodiralo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tico123 14.09.2024.

    jel možda pupovčev

  • Mauzer1943 14.09.2024.

    Ostavite neka gori

  • rijetko kulturan 2.0 14.09.2024.

    Neki branitelj čuvao s-300 na tavanu...ne bi vam ja više gasio tavane, podrume, štale

Komentiraj...
Vidi sve komentare