To je to što me zanima!

Drama na letu u SAD-u: 'Svi su se hvatali za uši, zbog problema s tlakom su im krvarili i nosovi!'

Nije trebalo dugo da putnici primijete da nešto nije u redu na letu, rekla je putnica. Liječnici su zbrinuli deset ljudi, a glasnogovornik Delte se u priopćenju ispričao klijentima zbog njihovog iskustva na tom letu
Vidi originalni članak

Putnici Delta Air Linesa doživjeli su pravu dramu na letu iz Salt Lake Cityja za Portland u SAD-u. Zbog problema s tlakom u putničkoj kabini, ljudima su počeli krvariti uši i nosevi, piše CNN.

Čula sam kako izlazi malo zraka, a onda je zvučalo je kao da mi uho ključa. Dodirnula sam ga i osjetila krv - ispričala je putnica Jaci Purser koja tvrdi da je osjećala kao da ju je netko ubo nožem u uho. Njezine kolege koji su s njom putovali, kao i drugi putnici imali su slične probleme.

NEVJEROJATNO VIDEO Influencerica zamijesila kruh u avionu pa izazvala bijes mnogih: Odvratno i nehigijenski

-  Svi su se hvatali za uši, ljudima su krvarili i nosovi - ispričala je. 

Nije trebalo dugo da putnici primijete da nešto nije u redu na letu, rekla je putnica Caryn Allen za CNN-ovu podružnicu KSL.

- Pogledala sam svog muža, a on je imao obje ruke preko ušiju. Pogledala sam iza sebe i tamo je bio gospodin koji je imao jako krvav nos, a ljudi su mu pokušavali pomoći - kazala je.

ONA I BOEING SVAKO NA SVOJU STRANU... Ljubavi je došao kraj! Njemica nakon 9 godina prekinula vezu s avionom: 'Još smo prijatelji...'

Liječnici su zbrinuli deset ljudi, a glasnogovornik Delte se u priopćenju ispričao klijentima zbog njihovog iskustva na tom letu 15. rujna.

Savezna uprava za zrakoplovstvo rekla je da će istražiti događaj.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kliko 18.09.2024.

    Nama u Hrvatskoj je tako bez i da udjemo u avion.

Komentiraj...
Vidi sve komentare