To je to što me zanima!

Velika potjera kod Zagreba, dva automobila bježala su policiji, hvataju krijumčare migranata?

Policijske ophodnje u Potoku Tounjskom počele su potjeru za najmanje dva vozila kojima upravljaju najvjerojatnije krijumčari migranata
Vidi originalni članak

Velika policijska potjera odvijala se u nedjelju iza 17 sati na prometnicama na području Karlovca i na autocesti prema Zagrebu.

Kako javlja Radio Mrežnica, za dva vozila jurila su barem četiri policijska vozila i to od Potoka Tounjskog prema Karlovcu i najvjerojatnije dalje autocestom prema Zagrebu.

UHITILI MOLDAVCA Poznati detalji nesreće u kojoj je troje poginulo na A1: U autu za četvero vozio je 11 migranata

- Jedno vozilo je zaustavljeno, a drugo vozilo je prošlo područje koje pokriva Policijska uprava Karlovačka - potvrdili su za 24sata iz PU karlovačke te dodali da je u tijeku postupanje te će više informacija objaviti u priopćenju.

Prema neslužbenim informacija, policija je u potjeri za automobilima kojima upravljaju najvjerojatnije krijumčari migranata. Na Lučkom su bila i policijska vozila. 

- Jurnjava po prometnicama kao iz filma - piše svjedok koji se u tom trenutku našao na početku potjere, na području Potoka Tounjskog i vidio samo jedno policijsko vozilo. Drugi pak piše kako "nije ni sanjao da se ovo može dogoditi", a oba svjedoka koja su bila na cesti tvrde da su osjetili nesigurnost i strah.

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 14.01.2024.

    Dobrovoljno se javljam za prebijati migrante. Zelim odrijesene ruke i putokaz iz kojeg smjera dolaze. Ne trebam nikakvu novacanu naknadu. Jedan obrok dnevno i malo tople vode za oprati se nakon posla navecer. To treba odraditi brzo i efikasno, treba svaki sljedeci cuti da Hrvatsku treba zaobilaziti.

  • Markus07 14.01.2024.

    Helikopter sa strojnicom pa opleti ,ne bi se više usudili.

  • Space Wall 14.01.2024.

    Očito je unosno dok ih ima toliko da švercaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare