To je to što me zanima!

Drama kod Biograda: Muškarac (38) upao u kuću i pretukao ženu, muža i maloljetnu kćer

Da stvar bude gora, prije napada muškarca, njegova maloljetna kći je zajedno s partnericom muškarca upala u kuću i fizički napala maloljetnu djevojku
Vidi originalni članak

Prava drama odvila se 30. rujna na području Biograda. Muškarac (38) je u mjestu Vrana napao ženu, ali i njenog supruga, majku te maloljetnu kćer koja je pomoć potražila u zadarskoj bolnici. Uz to, prije napada muškarca, njegova maloljetna kći je zajedno s partnericom muškarca upala u kuću i fizički napala ranije spomenutu djevojku, piše Zadarski.hr.

- Policijski službenici Policijske postaje Biograd u utorak, 1. listopada, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske hrvatskog državljanina u dobi od 38 godina zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu troje hrvatskih državljana te kazneno djelo prijetnje i tjelesna ozljeda na štetu maloljetne hrvatske državljanke - poručila je policija za portal.

POLICIJSKA AKCIJA Policija uhitila muškarca kod Našica, imao kod sebe tablete speeda, ecstasyja i kokain

- Muškarca se sumnjiči da je 20. rujna oko 20 sati na širem biogradskom području, na otvorenom dijelu obiteljske kuće u vlasništvu hrvatskog državljanina, zbog narušenih međusobnih odnosa, uputio ozbiljne prijetnje smrću prema 40-godišnjaku, 35-godišnjakinji, 61-godišnjakinji i maloljetnoj hrvatskoj državljanki, a potom je na njih i fizički nasrnuo, udarajući ih rukama po tijelu i glavi - dodali su.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Ante Portas 06.10.2024.

    Tko, sto, kome, cemu, oj.

  • dikan 06.10.2024.

    ljubavni oktogon

  • Sport10 06.10.2024.

    doci ce on,dolijat će

Komentiraj...
Vidi sve komentare