To je to što me zanima!

Dragan Primorac još je kao tinejdžer bio član Partije: 'Svi su u omladinu primani s 14 godina'

''To je kao da me pitate jesam li rođen u bivšoj državi. Isto tako je činjenica da su baš svi u omladinu primani s 14 godina'', rekao je Primorac o svom članstvu u Savezu komunista Hrvatske
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković danas je nakon sjednice u stranci potvrdio kako će HDZ na predsjedničkim izborima podržati Dragana Primorca kao kandidata.

Primorac je nezavisan kandidat, danas je i potvrdio svoju kandidaturu za predsjednika, a Index doznaje kako je još kao tinejdžer bio član Saveza komunista Hrvatske. Na isječku iz novina koji datira iz 80-ih godina prošlog stoljeća Primorčevo ime se nalazi na popisu kandidata za članove Gradskog komiteta Saveza komunista Hrvatske Split. Tu piše kako se radi o kandidatu rođenom 1965. godine, studentu medicine i članu Saveza komunista Jugoslavije od 1982. godine.

O svemu se oglasio i Primorac.

- To je kao da me pitate jesam li rođen u bivšoj državi. Isto tako je činjenica da su baš svi u omladinu primani s 14 godina. Najbolji učenici, a među njima sam bio tijekom cijelog školovanja, automatski su predlagani i za članstvo u tada jedinoj stranci. Tako je bilo i u mojem slučaju. I to je sve o ovoj temi iako sam je tijekom svoje političke karijere višekratno pojasnio - rekao je Primorac Indexu.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • imaš alfa,beta,gama... 01.08.2024.

    Priča nam o moralu a kod njega ga nema niti u tragovima

  • NenadZG 01.08.2024.

    Dobio sam žuti karton, jer sam napisao da meni nikada nije palo na pamet učlaniti se u niti jednu stranku da bi uspio. Zašto? Koga sam time uvrijedio? Bio sam '77 u pionirima, potom s 18 godina u omladincima. Mog starog su naganjali da se učlani u partiju pa je nije i bio je od 1980 do 2000 rukovoditelj, jer je to zaslužio od 1969- do 1980 radeći u SR Hrvatskoj, potom RH svoj posao profesionalno, te usavršavajući uređaje od ABB. U ABB su prihvaćali njegova znanja, jer ih je ugrađivao i održavao. Nekada su naši stručnjaci u SFRJ i RH bili cijenjeni u svijetu i Europi.

  • streamm 01.08.2024.

    A Milanović je bio ministrant u crkvi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare