To je to što me zanima!

DP: Podržat ćemo Primorca za predsjedničkog kandidata!

Čelnik stranke Ivan Penava ovu jednoglasnu odluku potvrdio je u ponedjeljak, nakon burnih unutarstranačkih izbora i raskola u stranci
Vidi originalni članak

Predsjedništvo Domovinskog pokreta potvrdilo je da će podržati HDZ-ovog predsjedničkog kandidata Dragana Primorca. Čelnik stranke Ivan Penava ovu jednoglasnu odluku potvrdio je u ponedjeljak, nakon burnih unutarstranačkih izbora i raskola u stranci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Napravili smo ono što smo obećali učiniti početkom ožujka - rekao je Penava na konferenciji za novinare. Tvrdi da su si dovoljno vremena da "sagledaju političku situaciju i konstelacije“.

Za Primorca su se odlučili jer su u njemu prepoznali kandidata s ozbiljnom političkom kampanjom.

- Kad pogledate kandidate koji pripadaju centru ili desno, Primorac je jedini za koga možemo reći da ima ozbiljnu kampanju i može ostvariti ozbiljan politički rezultat - kaže Penava.

DP je u Amadria Parku u Solarisu kraj Šibenika održao klauzuru čiji je cilj bio "jačanje DP-a, stvaranje dodatne kohezije i povezanosti, posebno u segmentu proteklih izbora, parlamentarnih i europskih“. Penava je ustvrdio da su izašli jači iz nedavnih unutarstranačkih izbora, nakon kojih je stranku napustilo pet do šest posto članova, s jasnijom vizijom tko su, što su i kamo idu.

- Javnost može očekivati od nas iz DP-a, koji smo preuzeli odgovornost za najvažnije resore u državi, a to su demografija, gospodarstvo i poljoprivreda, da ćemo raditi na tom cilju. To su pravci u kojima će DP djelovati kroz resore kojima upravljaju naši ministri - istaknuo je, dodajući da će time mijenjati Hrvatsku na bolje.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • mamba2 16.09.2024.

    Eto sluganski pokret se izjasnio?Da se opet bira neki Tomislav Emanuel drugi imao bi isto tako njihovu podrsku.

  • Gratsifik 16.09.2024.

    Dragan Primorac u svojoj skromnoj karijeri stigao je biti i komunjara i clan kriminalne organizacije. Kakva biografija, uzor svakom cestitom HDZ-ov.cu...............Uzor kao i ostalih sto tisuca komunjara koji su se samo prebacili u kriminalnu.

  • Gratsifik 16.09.2024.

    Jugoslavenski komunist Primorac ce biti dobar!Prije je volio SKJ i druga Tita a sada voli nasu voljenu Domovinu Hrvatsku, s desnom rukom na srcu. ------------------------------

Komentiraj...
Vidi sve komentare