To je to što me zanima!

DOZNAJEMO Muškarac uletio u bolnicu i tražio lijekove. Glavna sestra ga smirila i zvala policiju

Nadalje, glavna sestra na odjelu ga je počela smirivati, ali se on nije dao. U prostoriji je bila još jedna sestra te liječnik. Glavna sestra ga je cijelo vrijeme smirivala i govorila mu da će sve srediti
Vidi originalni članak

Ajde, pucaj! Ubij me! Tko vam je kriv. Gamad! Vikao je to pomahnitali muškarac koji je u jutarnjim satima utorka prijetio u KBC-u Rebro. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako doznajemo, muškarac je u jutarnjim satima stigao na psihijatriju te tražio doktoricu koja u tom trenutku nije bila u bolnici. Bio je vrlo agresivan i neugodan prema sestrama koje su ga pokušavale smiriti. Kako doznajemo, tražio je doktoricu jer je htio neke lijekove koje može dobiti samo na recept. Kako u tome nije uspio, postajao je sve agresivniji prema sestrama te je počeo i prijetiti. 

U jednom trenutku je jedna sestra rekla da će pozvati zaštitare, što je muškarca razbjesnilo te je u tom trenutku izvadio pištolj. 

Nadalje, glavna sestra na odjelu ga je počela smirivati, ali se on nije dao. U prostoriji je bila još jedna sestra te liječnik. Glavna sestra ga je cijelo vrijeme smirivala i govorila mu da će sve srediti. Sestra ga je uspjela nagovoriti i da pusti ljude da mogu otići i da će ona biti s njim. 

DETALJI DRAME VIDEO U majici HOS-a upao je na Rebro, imao je startni pištolj. Po Zakonu on ne spada u oružje

Upravo ga je glavna sestra i nagovorila da se preda policiji te mu objasnila da ovime neće ništa postići. Muškarac se cijelo vrijeme derao i prijetio da će ih ubiti. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Corona u jeku 👹 04.09.2024.

    Cek sad dok dođe sa pravim pištoljem...dok ga ludog puste

  • yocko 03.09.2024.

    Biče toga još narod je revoltiran pojedinac na ovakav način jedino može izraziti nezadovoljstvo na institucije, ovi što su se zapalili mislite da su izgorjeli od radosti prema sustavu, ne nego od nemara za malog čovjeka jer štite svoje lopove koji ne rade svoj osao.

  • Lik iz Bajke 03.09.2024.

    Da je dobio zdravstvenu uslugu koja mu očito treba - čovjek bi mirno i zadovoljno otišao. Kad te tretiraju kao majmuna onda priča ode u drugom smjeru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare