To je to što me zanima!

Došao do čak 318 kg: Ubili su mu ženu pa se počeo prejedati

Chucku Turneru (45) iz Teksasa zdravlje je bilo toliko narušeno da je dobio i limfedem, veliku oteklinu na nozi. Nakon operacije uspio je skinuti čak 190 kg
Vidi originalni članak

Chuck Turner (45) iz Teksasa bio je težak 318 kilograma prije nego je otišao na operaciju želuca. 

Počeo se prejedati nakon što mu je prva žena ubijena. Narušeno zdravlje rezultiralo je i limfedemom odnosno velikom oteklinom na njegovoj nozi. Njegova nepokretnost narušila je odnose s drugom ženom Nissom i posvojenim sinom Nathanom. Godinu dana nakon operacije Chuck je izgubio 190 kilograma i to mu je potpuno promijenilo život, piše Daily Mail. Nakon što je smršavio, Chuck se vratio na posao. 

'Radije bih umro, nego živio ovako'

U emisiji koju je TLC snimio prije nego je Chuck otišao na operaciju, Chuck je rekao:

- Moja težina mi otežava život. Imam problema s disanjem, teško mi je stajati i hodati. Ne mogu raditi normalne stvari. Moja težina je moj hendikep. Sve me boli. Na skali od jedan do deset, moja bol je devet. Umoran sam i iscrpljen. Radije bih umro, nego živio ovako. 

Jeo je fast food tri puta dnevno

Prejedati se počeo nakon što je njegova žena ubijena.

- Ona je bila jako dobra osoba, bila mi je najbolji prijatelj. Nisam mogao podnijeti da je više nema i jednostavno sam se okrenuo hrani. Jeo sam fast food tri puta dnevno. Nisam čak niti razmišljao o hrani, potpuno sam se "isključio" - kaže Chuck. 

Iako se borio sa smrću žene i ovisnošću o hrani, uspio je pronaći novu ljubav. 

'Nemamo nikakvu intimnu vezu'

- Bio je jako sramežljiv i nije se usudio izaći iz vozila i pravilno predstaviti zbog svoje težine. Osjetila sam da mu ipak moram dati šansu. Moje su se prijašnje veze raspale jer i ja imam problema s kilogramima pa nisam htjela Chucka suditi prema njegovoj težini - kaže Nissa. Par se uskoro vjenčao i posvojio je sina. Nissa je prije operacije rekla kako joj je u braku teško.

- Nemamo nikakvu intimnu vezu. Osjećam se kao sluškinja. Biti samohrana majka je jedno, a biti samohrana majka dok je u kući još jedna odrasla osoba je nešto sasvim drugo. Naša obitelj neće još dugo izdržati ako se nešto ne promijeni - rekla je Nissa.

Nakon operacije postao "novi" čovjek

Iako je operacija bila uspješna Chuck priznaje kako su mjeseci nakon nje bili teški. Ipak sada mu je puno lakše. Zna što smije i koliko jesti te se osjeća puno bolje.  

- Cijeli život mi se promijenio i osjećam se kao novi čovjek. Na putu sam da postanem bolji muž i otac - kaže Chuck. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Ahileja 28.02.2014.

    Treba im samo poželjeti da smognu snage i uz pomoć medicine smanje težinu i produže život.

  • MirjanaPetkovic 28.02.2014.

    Znajte da to nije jednostavno, ja isto dok se nasikiram, udri po hrani, ali to nemogu opisati kako djeluje ta glad, ma i nije glad jednostavno mozak mora pa mora jesti ali to je kao neka utjeha djeluje, kao sta alkoholičari za pićem, pušači odma lete za cigarom, tako neki odma samo da gutaju, i svjesno i nesvjesno ;))

  • POTPEC 28.02.2014.

    Svaka mu čast šta je uspio da smršavi i šta je doša sebi. To šta se prežderava nije bol za pok. ženi nego samo zato šta je volio hranu. Kad nešto krivo pođe obićno čovjek nađe miljon razloga da skine krivicu sa sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare