To je to što me zanima!

DORH predložio istražni zatvor za ubojicu iz Daruvara

DORH će sucu istrage Županijskog suda u Bjelovaru predložiti određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja i osobito teških okolnosti kaznenog djela
Vidi originalni članak

Zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru je u utorak po primitku kaznene prijave Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske protiv hrvatskog državljanina (1973.), provela dokaznu radnju njegovog prvog ispitivanja te je donijela rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog osnovane sumnje na počinjenje jedanaest kaznenih djela protiv života i tijela.

Naime, osnovano se sumnja da je okrivljenik 22. srpnja 2024., počinio teško ubojstvo, četiri kaznena djela teškog ubojstva, jedno kazneno djelo ubojstva, tri kaznena djela teškog ubojstva u pokušaju i dva kaznena djela ubojstva u pokušaju.

UBIO ŠEST LJUDI FOTO Ubojicu iz Daruvara doveli su u DORH na ispitivanje

DORH će sucu istrage Županijskog suda u Bjelovaru predložiti određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti da bi okrivljenik boravkom na slobodi mogao ponoviti ista kaznena djela ili dovršiti kaznena djela koja su ostala u pokušaju, a za koja se prema zakonu može izreći kazna zatvora od pet godina ili teža kazna, kao i zbog nužnosti određivanja istražnog zatvora radi neometanog odvijanja kaznenog postupka s obzirom na zapriječenu kaznu zatvora za inkriminirana kaznena djela, a kod kojih su okolnosti počinjenja posebno teške.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • max2017 25.07.2024.

    ćemu služi ovo hodanje sa štapom i šepanje ???? osim obrani i blefiranju =??....Sad je iznenada jadan ? ,.....a pucao ko komandos ?!......

  • Ivan Ivić 882 24.07.2024.

    Pa nije valjda da će u istražni zatvor, pa tko smije zatvoriti Hrvatskog branitelja?

  • imaš alfa,beta,gama... 24.07.2024.

    Ajdeeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare