To je to što me zanima!

Dok su vadili stvari ukrao im auto pred nosom, policija ga uhvatila nakon 20 minuta

Vlasnik (66) i žena (62) iznosili su stvari iz Pola u stan u Umagu. Kada je žena izašla iz stana po još stvari iz automobila, primijetila je u njemu nepoznatog muškarca. Samo se odvezao
Vidi originalni članak

Umaški policajci s ispostavom Buje-Buie brzom su reakcijom uhvatili kradljivca koji se "poslužio" tuđim automobilom te vozilo vratili vlasniku, a 70-godišnjeg počinitelja kazneno prijavili zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.

Naime, 5. svibnja oko 20 sati 66-godišnjak je parkirao svoj automobil Volkswagen Polo, pulske registracijske oznake, u Ulici Dante Alighierija u Umagu te je, zajedno sa 62-godišnjakinjom, iz vozila iznosio stvari u stan. Kada je žena izašla iz stana ne bi li uzela još stvari iz automobila, primijetila je u njemu nepoznatog muškarca koji je stavio automobil u pogon i odvezao se s njim.

Već nakon 20 minuta policijski službenici su u naselju Sveta Marija na Krasu pronašli i zaustavili automobil te su utvrdili kako njime upravlja 70-godišnjak kojem je policija još prije devet godina oduzela vozačku dozvolu.

Policija je vratila automobil vlasniku, a protiv počinitelja će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • max2017 07.05.2023.

    --policija je dakle efikasna ali zakon gladi + suci koji ni ubojice ne zatvore,...........

Komentiraj...
Vidi sve komentare