To je to što me zanima!

Bandića su zvali Cvrco: 'Volio je ljude, bio je čistoga srca i duše'

Volio je ljude. Nije ih dijelio ni po religiji, ni po stručnoj spremi ni boji kože. Svima je želio pomoći. Milan je bio dobar čovjek, veliki čovjek, sa srcem i dušom.
Vidi originalni članak

Život u Herceogvini bio je težak. Sve se radilo rukama, djeca su radila, pa tako i Milan. Išlo se u školu 5-6 kilometara pješice, pa tako i Milan', rekao je Ljubo Jurčić na ispraćaju Milanu Bandiću.

Pogledajte video: Bandićev ispraćaj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši ministar gospodarstva i SDP-ov premijerski kandidat bio je s Bandićem od početka. Bili su bliski.

- Volio je ljude. Nije ih dijelio ni po religiji, ni po stručnoj spremi ni boji kože. Nikada ni prema kome nije pokazivao mržnju. Svima je želio pomoći. Milan je bio dobar čovjek, veliki čovjek, sa srcem i dušom. Volio je Hercegovcinu i Zagreb. Uvijek je tražio kako pomoći Hercegovini. Kad bi se sreli, uvijek je pitao za prijatelje iz djetinjstva. Do zadnjeg dana ostao je razigrani Cvrco iz Hercegovine.

POTPISAO JU JE BOŽINOVIĆ Odluka Stožera o sprovodima: "Može biti najviše 25 ljudi"

- Dragi Milane, bila mi je čast biti ti prijatelj, a još veća je čast znati da si i ti moj prijatelj. Ostat će nam u trajnom nasljeđu tvoja čista duša, čisto srce. Ponosni trebaju biti i tvoji najbliži, tvoja obitelj, jer si svojim radom i postignućima Bandić učinio jednim od najuglednijih imena. Hvala ti, Milane, za sve što su učinio za Zagreb, Hrvatsku i sve ostale - rekao je Jurčić pred tisućama ljudi na Mirogoju.

Idi na 24sata

Komentari 143

  • StjepanValjak 08.03.2021.

    šmrco,pricu,cvrco prco.Haiku

  • DinoAKA ljubiša 03.03.2021.

    Ej, kaže ovaj zamjenica pmina "politički VIZIONAR" Zagreb u raspadu, od-do, vizionar čega i koga?!

  • 03.03.2021.

    ovi sa skrštenim rukama su najjaći lopovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare