To je to što me zanima!

Djevojke kritično nakon stravične nesreće u Splitu

A.Đ. (21) vozio je BMW Velebitskom ulicom. Zbog brzine je na ulasku u raskrižje izgubio nadzor nad autom te se zabio u stup. U autu je bilo šest ljudi
Vidi originalni članak

Dvije djevojke (21 i 20) bore se za život u splitskoj bolnici nakon stravične prometne nesreće u nedjelju oko 4 sata ujutro na raskrižju ulica Moliških Hrvata i Ostravske u Splitu. A.Đ. (21) vozio je BMW Velebitskom ulicom, a zbog velike brzine na ulasku u raskrižje izgubio je nadzor nad automobilom te se zabio u rasvjetni stup. U autu je bilo šest ljudi, a upravo je vozač jedini prošao bez ozljeda.
- Auto je bio neprepoznatljiv. Vatrogasci su morali rezati lim da dođu do nesretnih djevojaka - kaže očevidac koji nam je poslao fotografiju. Jedna od dvije djevojke koje su najgore prošle zadobila je rupturu jetre, a druga nagnječenje mozga te frakturu vilice i bedrene kosti. Ostalo troje putnika, dvije djevojke (20 i 20) i jedan mladić (20) prošli su s lakšim ozljedama. Vozač je bio pijan, a izmjereno mu je 0,93 promila alkohola u krvi. Zadržan je u policiji do otrežnjenja nakon čega će biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Splitu. Pretpostavlja se da se društvo vraćalo kući iz obližnjeg narodnjačkog disco kluba.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Piknik 23.11.2008.

    Ja priću znam bez da sam išta vidila jer Paganninni je splitska folk i narodnjačka ludnica di zalaze mulci puni para i onda se tako opiju i nama bruje ispod prozora.Vidim tu cestu s prozora koja je križanje Velebitske i poljičke ceste(a ne kako su ovi naveli)i tu je ljudi več ginilo.Tu treba stavit policiju pa bi vidili kako če vozit.

  • ajvi 23.11.2008.

    Da se \"mladić\" vraćao iz narodnjačkog kluba u blizini onda nebi bio na ovoj strani ulice,obzirom da je to put kojim se ide prema tom narodnjačkom klubu, mogli bi se malo bolje informirat al vi ste odmah zaključili da se vraćao sa narodnjaka pa je odma neki luđak

  • sokrates 23.11.2008.

    odgovor drugu Titu. Bemburu je sigurno kupio tata, a ova ekipa \"mlado - ludo\".

Komentiraj...
Vidi sve komentare