To je to što me zanima!

Djevojka Tome Horvatinčića: 'Bio je za upravljačem glisera'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U srijedu će svjedočiti zaposlenici Hoto grupe i Davor Jelavić iz Poglavarstva. Oni će se prisjetit o čemu su razgovarali s Horvatinčićem neposredno nakon nesreće...
Vidi originalni članak

Anica Đerđa Dilber (36) svjedočila je u utorak na Županijskom sudu u Zagrebu o okolnostima nesreće na moru u kojoj je njezin partner Tomislav Horvatinčić usmrtio dvoje talijanskih turista. Istražnoj sutkinji rekla je da je Horvatinčić bio za upravljačem glisera, izjavio je njezin odvjetnik Branko Baica.

Nakon 50-ak minuta ispitani su i njezin suprug Igor Đerđa i brat te još dvoje svjedoka. Oni su govorili o telefonskim pozivima koje im je Anica uputila nakon tragedije.

U srijedu će svjedočiti zaposlenici Hoto grupe i pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za prostorno uređenje Davor Jelavić. Oni će se prisjetit o čemu su razgovarali s Horvatinčićem neposredno nakon nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • pošq 13.09.2011.

    sad će ona tvrditi da ih je Tomo ubio u samoobrani jel su ih talijanski nautičari prvi napali jedrilicom

  • mirjana2902 13.09.2011.

    nisu se dobro dogovorili on kaže autopilot, a ona kaže ON pa ko tu laže????!!!!!!!! ako je on vozio onda zaista nije normalan ,poubijati onako iz čista mira nevine ljude, ako je autopilot onda je i ona isto kriva kao i ON!!!!!!!!!!!!!!!

  • balcanicus 13.09.2011.

    Odličan!!!! Usrano konzumentsko društvo u kojem je "lova sve i sve je lova". Značenje novca je sve veće, i možeš bit stari dida i bušit kvaliteno meso. Da je "kvalitetno meso" vidi se iz slika, a da nije ništa više od "kvalitetnog mesa" vidi se po tome ko je buši. Tužno da tužnije ne može bit. Tu bar EU kroz raznorazne socijalne pomoći (obitelj, rodilje) pomaže da sirotinja ne prodaje svoju djecu ko negdje drugdje. Pa kad već nema Tita, jedino nam ostaje EU. Oni kojima je Majka Rusija, rado bi ih odveo u Rusiju da vide 1000000 cura koje se prostituiraju je nemaju što jest. Slavenstvo -fuj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare