To je to što me zanima!

Djevojka majci priznala da ju otac neprestano siluje

Otac monstrum kćer (15) je zlostavljao od njezine pete godine. Majka je mislila kako joj se muž viđa s ljubavnicom, sve dok joj kćer nije sve ispričala
Vidi originalni članak

Djevojka (15) u travnju je nazvala svoju majku (35) i priznala joj bolnu istinu. Preko telefona joj je rekla kako ju tata neprestano siluje. "Pomozi mi, ne želim ga više vidjeti. Mrzim ga. Mama, ja sam ta ljubavnica koju tražiš", zavapila je djevojka preko telefona. Nakon poziva je otišla u policiju i prijavila oca zlostavljača.
- Zvučalo je nevjerojatno, kao da gledam film, kao da sanjam, mozak mi to nije mogao prihvatiti, a opet sam znala da moja kćer govori istinu - rekla je za Večernj list očajna žena. Posumnjala je da joj suprug ima ljubavnicu kad joj je kći rekla da je dolazio u grad u kojem se šokluje, te joj zabranio da o tome govori. Djevojka, koju je otac zlostavljao od pete godine, je tada rekla majci da se razvede od oca.
- Nisam vidjela nikakve znakove. Da jesam odmah bi zaštitila svoje dijete. Tek sam sada spoznala zašto je bila mirna, povučena i šutljiva - kaže žena. O silovanjima je djevojka svjedočila pred sudom, a otac se "vadio" na to da je bio u Domovinskom ratu, te da njegova kćer sve izmišlja. Sud mu nije vjerovao. Nepravomoćno su ga osudili na šest godina zatvora. Zlostavljač se nekoliko puta javio svojoj supruzi i u pismu pisao "kako ju voli, no da je s njima svršeno", a i nekoliko puta je prijetio samoubojstvom. Otac silovatelj uz kćer ima i sina (8) koji gotovo svaki dan pita za oca koji mu nedostaje.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • necroshade 27.07.2009.

    6 GODINA dobiti za silovanje vlastitog djeteta...boze pomozi koji glupani....trebalo bi ga njemu odsjeci pa nek onda siluje mamicu mu...djevojki je zivot upropasten....a on u zatvoru nek siluje krevet...

  • ja___zg 27.07.2009.

    dobio 6 godina?????????????

  • kamenica 27.07.2009.

    da kastrirat? ma u plinsku komoru s takvima!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare