To je to što me zanima!

Djevojka je lagala da su je dečki oteli i vezali žicom?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija istražuje mogućnost da je Tina Klobučarić iz Male Subotice, koju su pronašli vezanu žicom kraj igrališta, izmislila cijelu priču o svojoj otmici
Vidi originalni članak

Istraga o otmici Tine Klobučarić (24) sve više otkriva da je otmica možda lažna, neslužbeno smo saznali u PU međimurskoj. Djevojku iz Male Subotice kraj Čakovca u srijedu je otac pronašao vezanu žicom kraj nogometnog igrališta NK Spartak. Prema njezinoj izjavi, dva muškarca s navučenim kapama preko lica napala su je s leđa i odvukla na igralište. Na glavu su joj navukli kapuljaču i krpom joj začepili usta. Žicom su je vezali za grmlje i ostavili je. Njezin dečko Saša L. (21) potom je primio SMS u kojem je pisalo: “Tam negde ti iza igrališta leži, zbogom”. Saša je sve javio njezinu ocu, koji je pozvao policiju i sam otišao tražiti kćer. Policija je ispitala nekoliko sumnjivaca, među kojima su bili i Tinin bivši dečko te L. M. i S. J.. No, neslužbeno smo saznali, svi su imali alibi, a policija je kod Tine Klobučarić, čini se, pronašla dosta predmeta koji upućuju na to da je ona režirala vlastitu otmicu. Navodno su pronašli nekoliko mobitela, a moguće je da je s jednog od njih poslana i poruka koju je primio njezin dečko.
Međimurska policija najavila je da će u ponedjeljak objaviti nove detalje istrage, no na upit novinara Večernjeg lista, je li djevojka izmislila priču, glasnogovornik policije rekao je: “Ima dosta istine o tome”.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • real 22.01.2009.

    Urednice, makni stari clanak o otmici, deolasiran je...

  • aqiba 19.01.2009.

    Vidiš sta može napraviti kuja (ako je istina da je to sama izvela) ;smjestila je tim dečkima maltretiranje na muriji i moguću robiju. A iz kog razloga? To ona zna.

  • Lokado 19.01.2009.

    ljubavni problemi...pa htjela privuči pažnju.Strašno na takav način..

Komentiraj...
Vidi sve komentare