To je to što me zanima!

Djevojčici su garažna vrata prikliještila i izrezala ruke

Curica (12) je 40 minuta visjela u zraku nakon što su joj garažna vrata prikliještila ruke i povukla ju do stropa. Desnom rukom uopće ne može micati
Vidi originalni članak

Djeca su se u nedjelju oko 15.30 igrala ispred garaže u slavonskobrodskom naselju Mikrorajon. Ponesena igrom Antonija L. (12) gurnula je ruke kroz mrežu na poluotvorenim garažnim vratima. Pokrenuo se mehanizam. Vrata su se počela otvarati. Djevojčica nije uspjela izvući ruke, a vrata su je povukla prema stropu. Ostala je zaglavljena bespomoćno visjeti. Njezini prijatelji panično su otrčali do njenih roditelja.
– Krv joj je išla iz usta, nosa i ušiju. Toliko me to šokiralo da sam pala u nesvijest – ispričala je u dahu majka Željka L. (33). Ubrzo je stigao i otac Goran L. (38) koji je nakon što  je čuo za strašnu vijest bacio štake pomoću kojih je hodao jer ima slomljenu nogu.
– Ne znam odakle mi tolika snaga unatoč slomljenoj nozi, trčao sam stotinjak metara do zgrade, nisam osjećao bol, više me boljelo kada sam vidio zarobljeno dijete. Pokušavali smo aktivirati vrata, izvući joj ruke, ali nismo uspjeli. Visjela je na vratima skoro četrdesetak minuta. Tek kada su došli vatrogasci koji su škarama sjekli vrata moja je djevojčica oslobođena – kaže još prestrašeni otac. Roditelji se pitaju kako da više od pola sata nije bilo zaštitara koji je 24 sata zadužen da pazi na zgradu jer bi svakog dana trebala biti useljena. Čudi ih i što su vrata ostala pod naponom, a majka tvrdi da to nije prvi puta da su poluotvorena.
- Pogodilo me što su policajci sat nakon nesreće došli u bolnicu i ispitivali mi kćer. Prestrašila se - ljutito je rekla majka. Antoniju su smjestili na Odjelu dječje kirurgije bolnice u Slavonskom brodu. Ima ozbiljne prijelome obje ruke, posebno je teško s desnom rukom kao i završecima živaca na obje ruke.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • brođanka 09.06.2009.

    @mrzla,jesi ti normalan???mala se bori za život a ti o njoj pričaš ko o nekoj kravi dase koti,de ajd malo postovanja i za tu jadnu curicu,nije joj nimalo lako,sva sreća pa ne vidi kakve ljudi gluposti pišu...........

  • mrzla 09.06.2009.

    a kaj gura ruke svuda!!!!! Slažem se, nije to mala curica više.... danas već u toj dobi rađaju i kote se!!!! Nek joj bude i nek si zapamti za drugi puta!!!!

  • brođanka 09.06.2009.

    ....oni koji najviše za to sve krive roditelje,sigurno imaju djecu,i oni \"sigurno\" stalno gledaju šta im djeca radi,....da baš,nisu roditelji za sve krivi,ne branite zaštitara i on je kriv,kako ga nije moglo bit više od 2 sata na gradilištu.....................

Komentiraj...
Vidi sve komentare