To je to što me zanima!

'Djevojčica nije pokupila za svojim psom pa sam joj bacila izmet u glavu. I ne kajem se!'

Cijela Srbija je u nevjerici nakon objave na društvenim mrežama u kojoj žena priznaje da je razmazala izmet djevojčici po glavi. Nakon što su joj napisali da je njen čin potpuno sulud i da će je prijaviti policiji, stavila je novu objavu u kojoj kaže da se ne kaje
Vidi originalni članak

Gospođi koja je upravo 13-godišnjem djetetu razmazala pseći izmet po glavi...mogli ste je lijepo vratiti i poručiti da pokupi. Čak i viknuti..., napisao je jedan korisnik društvenih mreža na vijest da je netko napao djevojčicu u Srbiji koja je šetala psa.

Na to se nadovezala žena iz Novog Sada koja tvrdi da je ona glavni akter ove priče. 

- E, pa, da se predstavim. Ja sam ta osoba koja je sada djetetu, a danas-sutra i odrasloj osobi natrljala go*no na glavu. I nije bitno da li je dijete ili žena od 50 godina, ako neko ima psa, kućnog ljubimca, osim obaveze šetanja, ima obavezu i da pokupi za svojim psom! Kada joj je pas uredno obavio s*anje ispod prozora, metar od mog psa, okrenula se i produžila je. Lijepo sam je zamolila da pokupi go*ance za svojim psom, a ona se okrenula i pošla istim putem kojim je i došla. Da je rekla "izvini, zaboravila sam kesicu, nemam", nikakav problem, pokupila bih ja, ali - pokupila sam go*ance od svog psa, pokupila sam njeno go*ance, došla do nje i go*no joj je završilo na glavi - napisala je ona.

- A sad slobodno svi ospite paljbu po meni. Imam psa 4 godine i nije mi se desilo da za svojim psom nisam pokupila (izmet), nema veze da li je pljusak, snijeg, trava do koljena, uvijek je bilo pokupljeno - dalje navodi žena koja tvrdi da je napala djevojčicu. Dodala je da se uopće ne kaje.

Nije poznato jesu li ženu prijavili policiji. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • @sve_je_laž 16.06.2024.

    Da treba čistit, treba al kitu ćeš ti natrljat tipu dva sa dva. Lako dijete maltretirat.

  • gklosman 15.06.2024.

    Bravoooooooo

  • Stevica Bartulica 15.06.2024.

    Uf fuj jesu gadni ovi ljudi zamisli skupljaju izmet psima 🤮A zamisli tek njih nakon one utakmice jucer kad se najedu otpada iz trgovine 🤮Ima li sta gore od kmetova robova u getima🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare