To je to što me zanima!

Dječaku (6) iz Trogira pukao bubnjić od eksplozije petarde

Dječaku je bubnjić teško ozljeđen. Smješten je na Otorinolaringološkom odjelu na splitskom KBC-u. Zbog petardi je stradalo i više poslovnih prostora u Pujankama
Vidi originalni članak

Zbog puknuća bubnjića u četvrtak poslijepodne u splitski KBC primljen je šestogodišnjak iz Trogira. Bubnjić mu je teško ozlijeđen zbog eksplozije petarde. Smješten je na Otorinolaringološkom odjelu. 

Zbog petardi je u četvrtak oko 19.30 sati stradalo i više poslovnih prostora u splitskoj četvrti Pujanke gdje su popucala stakla. Šteta još nije utvrđena.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • anonnymous 31.12.2012.

    Koliko se ja sjecam sa 6-7 rjesia bi petarde na crno te nebi starce pita da mi kupi...daj bogati to je kultura i tradicija sta sad triba frku dizat ili neki zakon izmislit o petardama. Pa sa 6 godina zna sam da su opasne ali vrag neda mira... zao mi je djecka nadam se da ce se oporavit bez posljedica

  • DesankaLovas 29.12.2012.

    Mogu sa oltara i na vijestima govoriti da se ne puca petardama ali uzalud. Svatko može kupiti slobodno petarde pa i djeca. Treba jednostavno zabraniti prodaju i kažnjavati one koji prekrše naredbu. Djeca se mogu zabavljati na toliko drugih načina.

  • WOMANIZER 28.12.2012.

    uzalud djeci govorit kakve posljedice mogu biti kad oni jednostavno "začepe uši"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare