To je to što me zanima!

Dječak teško ozlijeđen u Puli: Poskliznuo se i pao s nekoliko metara na Galebovim stijenama

Na obalu su ga izvukli djelatnici JVP Pula, nakon čega je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u pulsku, a potom i u riječku bolnicu na daljnju obradu.
Vidi originalni članak

Pulska policija u subotu oko 16.45 sati dobila je dojavu kako je na Galebovim stijenama u Puli teško ozlijeđeno dijete. Policijski službenici utvrdili su kako se dijete, njemački državljanin, popelo na stijenu nekoliko metara iznad mora i prilikom penjanja se poskliznuo, nakon čega je dječak pao u more na stijene i zadobio teške ozljede.

Na obalu su ga izvukli djelatnici JVP Pula, nakon čega je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u pulsku, a potom i u riječku bolnicu na daljnju obradu.

Policijska uprava istarska još jednom upozorava građane i turiste da budu oprezni prilikom skakanja u more, odnosno da ne skaču u vodu nepoznate dubine te da ne skaču u more sa stijena i drugih mjesta koja nisu uređena za skakanje ili je skakanje zabranjeno.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • moram reći ..... 18.08.2024.

    Do prije nekoliko godina Galebove stijene su bile hit destinacija i uglavnom tu i nije bilo turista. Danas je to druga priča, svaki dan hitna, ljudi se ne znaju ponašati, ne znaju skakati niti izlaziti iz vode. Iskreno, zabranio bi masovni turizam, jer svaka je godina sve gora i gora. Političari samo vide pare a to sto je Hrvatska zastopana turistima ljeti, to sto su nam autoceste koliko su siroke i duge prenatrpane autima, to ih ne briga. Uzas

  • TVP 18.08.2024.

    Gdje su bili roditelji???

Komentiraj...
Vidi sve komentare