To je to što me zanima!

Dječak koji je ubio policajca bio predsjednik razreda! Majka je nedavno donirala bubreg bratu

U terorističkom napadu prije dva dana 15-godišnjak identificiran kao učenik prvog razreda srednje škole u Bosanskoj Krupi ubodima nožem ubio je policajca Ozrena Marana
Vidi originalni članak

Bio je izuzetno mirno, povučeno i tiho dijete, za koje se praktički nije ni znalo. Imao je, istina, prosječne ocjene, ali nikada nije bilo problema s njim,  rekao je Amir Velić, ravnatelj osnovne škole koju je pohađao dječak (15) koji je izvršio krvavi pohod u Bosanskoj Krupi.

Sumještani također ističu njegovo mirno ponašanje. Njegov otac trenutno radi u inozemstvu, dok se majka nalazi na kućnom liječenju nakon što je nedavno donirala bubreg svom bratu, piše Telegraf. U prilog svemu svjedoči i činjenica da je osnovnu školu završio s odličnim vladanjem te da je neko vrijeme bio čak i predsjednik razreda.

MALOLJETNIK UBIO POLICAJCA Velika akcija specijalaca u Bosanskoj Krupi nakon napada na policiju: Vrše niz pretresa

Nakon osnovne škole u Bosanskoj Krupi, dječak je svoje obrazovanje nastavio u Elektrotehničkoj školi u Bihaću, gdje ga također pamte kao mirnog učenika.

- Ni na koji način nije skretao pažnju na sebe; to su informacije koje sam dobio od radnika koji su radili s njim - rekao je ravnatelj Elektrotehničke škole u Bihaću, Adnan Suljanović.

UBIO JEDNOG, RANIO DRUGOG POLICAJCA Mještani zgroženi terorističkim napadom u BiH: 'Bio je miran dječak, uvijek je pozdravljao!'

U terorističkom napadu prije dva dana 15-godišnjak identificiran kao učenik prvog razreda srednje škole u Bosanskoj Krupi ubodima nožem ubio je policajca Ozrena Marana a teško je ozljedio njegovog kolegu Avdu Hasanovića.

Prema informacijama koje se trenutno istražuju ubojica bi mogao biti povezan s islamskim radikalizmom a njegov profil na jednoj društvenoj mreži pun je sadržaja koji navode na takve pretpostavke.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • PetrKropotkin 26.10.2024.

    Zašto autor ne spominuje da mu je otac - vehabija?

  • bum5bar 26.10.2024.

    Bio je tihi i povučeni član islamističkih vehabija koji je u slobodno vrijeme volio klati i ubijati

  • LostMary 26.10.2024.

    Tiha voda brege dere

Komentiraj...
Vidi sve komentare