Odlučili smo napraviti feštu i ispeći vola. Životinja je bila teška oko 300 kilograma pa smo zamolili radnika s obližnjega gradilišta da nam pomogne prebaciti je na ražanj. On ga je pričvrstio na dizalicu i dignuo u zrak. Bilo nam je jako zabavno pa smo ga usput malo i 'provozali’ zrakom prije nego što smo ga spustili na vatru, rekao nam je čitatelj Dražen Vrbanović, koji je snimio fotografiju u subotu u noći u zagrebačkom naselju Lučko. Vola su počeli peći oko 1.30, a na vatri je dočekao nedjeljno jutro.
- Prvo rezanje vola bilo je u nedjelju oko 14 sati. Nakon toga smo ga nastavili peći na ražnju sve do posljednjeg rezanja, koje je trebalo biti oko ponoći. Ukratko, vol je na ražnju trebao provesti oko 24 sata - rekao nam je jučer poslijepodne Dražen. Na feštu u Lučkom nitko nije bio posebno pozvan, a ljudi su dolazili i odlazili kako su htjeli.