To je to što me zanima!

DHMZ: U većem dijelu zemlje sunčano, u dijelu kiša i vjetar

Najviša dnevna temperatura uglavnom od 13 do 18 °C. Za Zagrebačku i Gospićku regiju izdano je žuto upozorenje zbog mogućih jačih udara vjetra
Vidi originalni članak

U ponedjeljak će u većem dijelu zemlje biti djelomice sunčano, piše prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda. Na sjevernom Jadranu i u Gorskoj Hrvatskoj oblačnije uz malu vjerojatnost za mjestimičnu kišu. Vjetar umjeren do jak južni i jugozapadni, na Jadranu jugo i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 13 do 18 °C. Za Zagrebačku i Gospićku regiju izdano je žuto upozorenje zbog mogućih jačih udara vjetra.

Istočna Hrvatska

Djelomice sunčano i iznadprosječno toplo. Vjetar slab i umjeren jugozapadni, u gorju na udare i jak. Najviša dnevna temperatura između 14 i 16 °C.

Središnja Hrvatska

Djelomice sunčano i iznadprosječno toplo. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, ponajprije u gorju s jakim udarima. Najviša dnevna temperatura od 13 do 17 °C.

Gorski kotar i Lika

Promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima i većinom suho. Vjetar umjeren jugozapadni, u višim predjelima i jak s olujnim udarima. Najviša dnevna od 13 do 15 °C.

Istra

Umjereno, poslijepodne i navečer i pretežno oblačno, a tijekom dana bit će i sunčanih razdoblja, osobito prijepodne i sredinom dana. Vidljivost će mjestimice biti smanjena zbog sumaglice, magle i niskih oblaka, uglavnom tijekom prijepodneva. Puhat će slabo do umjereno jugo i jugozapadni vjetar, uz zapadnu obalu Istre i prema otvorenom moru ponegdje slab zapadni i sjeverozapadni vjetar. More će biti većinom malo valovito. Najviša dnevna temperatura zraka bit će uglavnom između 12 i 17 °C.

Sjeverni Jadran

Promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, a uglavnom na Kvarneru lokalno mala vjerojatnost za kišu. Puhat će slabo i umjereno jugo i južni vjetar. Najviša dnevna temperatura od 14 do 16 °C.

Dalmacija

Pretežno sunčano, ponegdje uz umjerenu naoblaku. Puhat će umjereno do jako jugo. Najviša dnevna temperatura od 14 do 18 °C.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare