To je to što me zanima!

DHMZ je upravo objavio crveni alarm za jednu regiju! Moguća jača oluja uz tuču i grmljavinu

U središnjoj i istočnoj Hrvatskoj promjenljivo i nestabilno, osobito u drugom dijelu dana. Mjestimice će biti pljuskova s grmljavinom, lokalno i izraženijih...
Vidi originalni članak

Državni hidrometeorološki zavod upozorava na grmljavinsko nevrijeme na kraju toplinskog vala. Izdali su crveni alarm. 

- Prvi ovogodišnji toplinski val, ponegdje će nažalost završiti uz grmljavinsko nevrijeme. Tijekom vikenda u naše krajeve dolazi svježiji i vlagom bogatiji zrak zbog čega će temperatura postupno biti u padu i značajno se povećava nestabilnost atmosfere - javljaju. 

PROMJENA VREMENA Nakon toplinskog vala stiže nam nevrijeme: Pali se alarm, mogući su pljuskovi, čak i tuča

Posebno je upozorenje za osječku regiju.

'Grmljavinsko nevrijeme s tučom, olujnim vjetrom i obilnom oborinom u kratkom vremenu. Vjerojatnost grmljavine > 80 %', javljaju. 

U središnjoj i istočnoj Hrvatskoj promjenljivo i nestabilno, osobito u drugom dijelu dana. Mjestimice će biti pljuskova s grmljavinom, lokalno i izraženijih, a posebice na istoku i grmljavinskog nevremena praćenog tučom i olujnim vjetrom. Na Jadranu i uz njega sunčanije i stabilnije, no uz lokalno jači razvoj oblaka u Gorskom kotaru i na sjevernom Jadranu moguć je poneki pljusak. Zapuhat će umjeren sjeveroistočni, na Jadranu sjeverozapadni vjetar, poslijepodne prolazno i jak. Danju manje vruće, najviša temperatura uglavnom od 29 do 34 °C.

Ovdje svakodnevno pratite vremensku prognozu 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Rad je najbrži put do siromaštva 23.06.2024.

    O kako lupetaju gluposti. Stalno neki alarmi haha. Obične promjene vremena kao i prije 40 godina. Samo plaše starce . Bilo vruće par dana pa sad može pasti kiša ili pljusak. Nevjerojatno,  Zastrašujuće,  Nestvarno, Apokalipsa... haha. Šta nisam išao u školu za novinara ili već šta su ovi što pišu te apokalipse

  • habanero 23.06.2024.

    Bog nas kažnjava zbog glasa za , hdzenjare i dpenjare  

  • 1/6 u ❤ 22.06.2024.

    Slavonci, nema frke sve dok glasate za HDZ i DP, katoličke stranke...

Komentiraj...
Vidi sve komentare