To je to što me zanima!

Detalji užasa u Lici: Troje iz kombija imaju teške ozljede, kolona na A1 duga 3 kilometra

Osobni automobil ogulinske registracije i kombi zagrebačke registracije sudarili su se na 164 kilometru prema jugu, između odmorišta Janjče i čvora Perušića
Vidi originalni članak

Dvije su osobe poginule, a tri su ozlijeđene u sudaru osobnog automobila i kombija u petak oko 14 sati na autocesti A1 između čvorova Otočca i Perušića, doznaje se u gospićkom Centru 192.

ZAGREBAČKA OBILAZNICA Zbog nesreće na A3 nastala kolona dugačka 10 kilometara

Poginule su dvije osobe iz osobnog automobila, a tri ozlijeđene osobe iz kombija prevezene su u bolnicu u Gospić. 

Na Odjelu intenzivne medicine smješten je 25-godišnjak s teškim ozljedama glave, a ostala dvojica u dobi od 21 i 25 godina s teškim su ozljedama smješteni na Odjel kirurgije, rekla je za Hinu ravnateljica bolnice u Gospiću Sandra Čubelić.

DVA AUTOMOBILA VIDEO Nesreća u Zagrebu: 'Čuo sam prasak, nastao je zastoj'

Osobni automobil ogulinske registracije i kombi zagrebačke registracije sudarili su se na 164 kilometru prema jugu, između odmorišta Janče i čvora Perušića. 

Očevid traje, a promet na dijelu autoceste A 1 između čvora Perušića i čvora Otočca teče obilazno državnom cestom D-50 Otočac - Ličko Lešće - Perušić. Prema informaciji gospićkog Centra 192, pred čvorom Otočac kolona je dugačka oko tri kilometra.

U BLIZINI NSK Nesreća u Zagrebu: Naletio na biciklista autom, ozlijeđen je

Neki mediji tvrde kako je do nesreće došlo kada je kombi naletio na parkirani automobil. Vozač Škode je navodno parkirao na pretjecajnoj traci kako bi promijenio gumu.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Rafo 08.07.2022.

    Koliko ja vidim po slikama, to je zaustavna traka, a ne pretjecajna.

  • 08.07.2022.

    ja nisam čak niti na zaustavnoj traci mjenjal gumu, odmaknul sam se 50m od vozila i pozval hak. nikad neznaš tko može naletjeti.

  • mimi mala 08.07.2022.

    Na preticajnoj traci mjenjati gumu ????  Iskreno ne vjerujem !

Komentiraj...
Vidi sve komentare