To je to što me zanima!

Mrtva pijana vozačica skrivila smrt pješakinje u Starigradu! Izmjerili joj čak 3.13 promila

Kod 41-godišnjakinje je izmjerena koncentracija alkohola od 3.13 promila. Ona je uhićena te će biti predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske
Vidi originalni članak

Žena (61) iz Njemačke poginula je jučer u prometnoj nesreći u Starigradu. Nesreću je skrivila žena (41) iz Hrvatske koja je upravljala autom zadarskih registracija. 

Hrvatica se nepropisno kretala izvan sredine svoje kolničke trake pa je prednjim dijelom auta udarila u lijevu stranu teretnog vozila kojim je u svojoj prometnoj traci upravljao čovjek (32) iz Hrvatske.

Uslijed toga je došlo do zanošenja teretnog vozila koje se rotira i udara u pješakinju (61) koja se kretala uzdignutim asfaltiranim nogostupom s južne strane kolnika. Žena je pala i na licu mjesta preminula.

PROMET IDE OBILAZNO Jedan poginuli u teškoj nesreći na magistrali kod Starigrada

Auto kojim je upravljala žena (41) nekontrolirano se kretao te udario u parkirani auto zadarskih registracija. Vozačica i vozač teretnog vozila su završili u bolnici zbog zadobivenih ozljeda.

Kod 41-godišnjakinje je izmjerena koncentracija alkohola od 3.13 promila. Ona je uhićena te će biti predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Provest će se i obdukcija preminule žene.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Leegenda 26.09.2024.

    znači ko Banožić?

  • ujušak 26.09.2024.

    Policija mora krenuti u konačni obračun s neodgovornim vozačima. Ovo više nije normalno. Jučer stojim na križanju, kao pješak, i čekam da se upali zeleno. Zeleno se upali, ženska krene skretati ulijevo, ali iz suprotnog smjera ide čovjek koji produžava ravno. Znači ova mu presjeca traku i oduzima prednost. A zašto? Zato što u krilu drži mobitel, gleda u mobitel i tipka, uopće nije tipa vidjela dok joj nije zatrubio. Onda je zbunjeno zakočila i digla glavu i gleda oko sebe. Zatim samo slegne ramenima i nastavi voziti i dalje gledajući u mobitel, ne na cestu. Sva sreća da joj je ovaj zatrubio jer bi mene na pješačkom pokupila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare