To je to što me zanima!

Detalji nesreće u Ivankovu: Vozač izgubio kontrolu, sletio je s ceste i udario u betonski prilaz

Nad tijelom preminulog će biti obavljena obdukcija u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Dr. Juraj Njavro u Vukovaru
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći kod Vinkovaca je smrtno stradao 42-godišnjak. Nakon dojave u 13,10 sati o prometnoj nesreći s ozlijeđenim čovjekom, na mjesto događaja upućeni su policijski službenici, vatrogasci i hitna medicinska pomoć koja je prevezla ozlijeđenog 42-godišnjaka u OŽB Vinkovci, gdje je preminuo.

Naime, očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako je 42-godišnjak upravljao osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka ulicom Gorjani u Ivankovu iz smjera Vođinaca u smjeru Vinkovaca. Oko 13,08 sati vozilom je prešao na desnu bankinu, izgubio nadzor nad vozilom, sletio udesno s kolnika i udario u betonski kolni prilaz te parkirani osobni automobil, koji je odbačen na drugi parkirani automobil i dvorišnu ogradu obiteljske kuće.

KRAJ VINKOVACA Tragedija u Ivankovu: Muškarac (42) nastradao u prometnoj nesreći, preminuo je u bolnici

Prilikom upravljanja vozilom, 42-godišnji vozač nije koristio sigurnosni pojas.

Nad tijelom preminulog će biti obavljena obdukcija u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Dr. Juraj Njavro u Vukovaru.

O svim poduzetim radnjama i utvrđenim činjenicama policija će dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Prekobicnjak 17.06.2024.

    betonske prilaze treba raditi od gume.

  • Fenix7 16.06.2024.

    Baš sam malo prije naišla na reklamu fb stranice "vozačka dozvola" koji ih kao mogu u kratkom roku izdati "legalno" i pomislila kak' nije čudo kaj nam se događa po cestama. Od domaćih brazilaca na dalje, vozačka dozvola se znači "legalno" može kupiti... Krasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare