To je to što me zanima!

Detalji drame u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu: Ukradenim automobilom vukao policajca!

Policajac je htio uhititi vozača ukradenog auta te ga je uhvatio s ciljem izvlačenja iz vozila, a vozač je tada dao gas i nastavio vožnju. U visini Tomićeve ulice policijski službenik se uspio osloboditi i pao na tlo
Vidi originalni članak

Danas oko 12:15 sati na Trgu žrtava fašizma u smjeru Trga bana Josipa Jelačića uočeno je vozilo koje je dan ranije otuđeno. Na samom početku Ilice u smjeru zapada je policija je pokušala zaustaviti vozilo, međutim tada u tom trenutku nepoznati vozač nije imao namjeru zaustavljanja već udara u kombi vozilo policije bez vidljivih obilježja i tada ipak staje, javlja PU zagrebačka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policajac je s namjerom uhićenja vozača prišao vozilu, a u trenutku kada ga hvata s ciljem izvlačenja iz vozila, vozač daje gas i nastavlja vožnju.

U visini Tomićeve ulice policajac se uspio osloboditi i pao na tlo. U nastavku vožnje i pokušaja bijega dolazi do Frankopanske ulice gdje je prema zasad utvrđenom ugrozio tri pješaka, a u Dalmatinskoj se zabija u zgradu gdje ga policijski službenici Jedinice interventne i specijalne policije svladavaju uz uporabu sredstva prisile privode u službene prostorije policije.

SVE PUNO POLICIJE VIDEO Drama u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu: 'Policajci su razbili prozor i izvukli vozača'

Policijskom službeniku liječnička pomoć je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice gdje će biti utvrđena težina ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • mlisac 12.10.2024.

    to se vani rješava posklznuo se i nema te više

  • Povišica od dve iljade 12.10.2024.

    Mi smo Detroit.

  • liliZG2.0 12.10.2024.

    auto izgleda kao da ga vlasnik može odmah prodati CIOSu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare