To je to što me zanima!

Desnica je podržala 'rodnu ideologiju' protiv koje se bori

Boksačice iz Alžira i Tajvana oni smatraju muškarcima pa bi, prema njima, trebale biti u muškoj kategoriji jer imaju muške kromosome i veću razinu testosterona. Poentiraju da je sad legalno da u ringu muškarac tuče ženu
Vidi originalni članak

Populističko licemjerje ne bira sredstva u borbi za birače, a usput ih namjerno pogrešno informira i kod njih pobuđuje negativne emocije. Tako je europarlamentarac Stjepo Bartulica žestoko napao EU jer je digla carine na uvoz kineskih električnih automobila jer se on protivi “svakom intervencionizmu i miješanju u tržište”. Namjerno je ispustio činjenicu zašto su carine uvedene: upravo jer Kina kao država subvencionira proizvodnju automobila, a to je baš intervencionizam protiv kojega se navodno bori. U istu logičku grešku su upali desničari na primjeru dviju boksačica na Olimpijskim igrama. U biti su oni potvrdili da se zalažu za sve ono protiv čega se navodno bore i čuvaju Hrvate od “rodne ideologije”. Boksačice iz Alžira i Tajvana oni smatraju muškarcima pa bi, prema njima, trebale biti u muškoj kategoriji jer imaju muške kromosome i veću razinu testosterona. Poentiraju da je sad legalno da u ringu muškarac tuče ženu. Obje boksačice su rođene kao žene, sa ženskim spolnim organima, smatraju se ženama, nisu prošle promjenu spola, ne uzimaju na umjetni način testosteron. One nisu transseksualne niti hermafroditi.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • razmislite 04.08.2024.

    Ma mene zanima sto to ima medju nogama a ne testeroni dali mu je majmunovo ili smokvino voce medju nogama. Narode od kad je Zensko s Cunom?

  • Banananas 03.08.2024.

    Koliko ja znam, rodna ideologija je zasad na 72 roda (uz M i Ž), tako da bi trebalo imati bar 74 odvojenih skupina po rodu što se tiče sporta!

  • Žetem 03.08.2024.

    Sve ste uništili, kulturu, tradiciju, sve moralne vrijednosti ste osakatili a sada i u jedinu stvar za koju sam mislio da nikada neće postati vas plijen a to je sport, i njega ste osakatili. Bolest je to ljudi liječite se svi koji imate tu bolest ili simptome takve bolesti! Nas su u školama i fakultetima učili da je to bolest i svrstana je u MKB, no i iz toga ste je prije neku godinu izbacili!

Komentiraj...
Vidi sve komentare