To je to što me zanima!

Dernek u Imotskom slavi ubojice Hrvata i prodavače Dalmacije

Hrvatska mlađa populacija, svejedno je li iz grada ili sela, nije dovoljno educirana o strahotama ustaštva, nacizma i fašizma. Nedostatak kvalitetnog obrazovanja značajan je uzrok i krivica je to države
Vidi originalni članak

Trebalo bi akademiku Zvonku Kusiću, bivšem šefu Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (HAZU) i posebnom Plenkovićevu savjetniku za društvena pitanja, ideološkom ocu ambivalentnog tumačenja fašističko-ustaškog pozdrava ZDS, detaljno pokazati kako se u Imotskom slavi mračna ideja i zločinačka ideologija od partizana poražene Nezavisne Države Hrvatske. Inače, osim po ovom spomenutom dosegu, rođenom pod Kusićem i svakako prevažnom za razumijevanje licemjerne prirode naručitelja, akademik je poznat po izdavanju jedne od najtežih knjiga u Hrvatskoj.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 455

  • Babuka50 10.08.2024.

    Da se ovo desilo u Njemačkoj ,od svih uzvanika do pjevača svi bi u čorci završili još samo toga ima kod nas, zato i jesmo siromašni i raseljeni zbog tkz velikih hrvata.

  • zvonimir paić 10.08.2024.

    jako zanimljica tema,  a sad  tko  govori istinu  da vidimo  a ISTINA je samo jedna  idemooooo

  • joco40 10.08.2024.

    Nije mi jasno kako veličaju ndh a prodao pola zemlje pavelić!juga ist ku..c!Lažovi svi do jednoga kao i sad!Lopovska smo zemlja od dvanih dana!

Komentiraj...
Vidi sve komentare