To je to što me zanima!

Pijanom HDZ-ovcu i bivšem županu končano uzeli vozačku

Damiru Dekaniću je uručen obavezni prekršajni nalog i izriče mu se zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od jedan mjesec
Vidi originalni članak

Policija je dobila rezultate vještačenja uzoraka krvi i urina na prisutnost alkohola u organizmu, u trenutku prometne nesreće koja se dogodila 19. lipnja na cesti D-46 u Vinkovcima. Koncentracija alkohola kod Damira Dekanića, tadašnjeg župana Vukovarsko-srijemske županije iznosila je najmanje 0,86 g/kg, a u krvi 29-godišnjaka najmanje 2,13 g/kg.

- Temeljem činjenica o počinjenim prekršajima iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, utvrđenih očevidom navedene prometne nesreće, te pristiglih rezultata analize krvi i urina, 53-godišnjaku je uručen obavezni prekršajni nalog i izriče mu se zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od jedan mjesec, dok je 29-godišnjaku uručen prekršajni nalog te mu se izriče zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca - priopćili su iz policije.

Podsjetimo, Županijski sud u Osijeku prije dva dana potvrdio je optužnicu Uskoka protiv bivšeg vukovarsko-srijemskog župana Damira Dekanića zbog prikrivanja prometne nesreće koju je pod utjecajem alkohola izazvao u travnju 2022. te izbjegavanja osiguravajućeg regresnog zahtjeva, doznaje se u utorak na tome sudu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • smrekovaca 05.07.2024.

    jesul banozicu uzeli vozacku

  • MateoIvan74 04.07.2024.

    Ma tko smije hdz-ejnari uzeti dozvolu? Oni smiju sve i pijani voziti krsti pljačkati pa i ubijati, (Banožić) i nikome ništa.

  • Ursula 04.07.2024.

    Ne mogu vjerovati!!!!!!!A običnom poštenom čovjeku ,ne pije,niti puši ,bez greške pola života vozi oduzmu vozačku na pola godine...jer je samo svoj auto oštetio...Mafija na vlasti...Da bi radna medicina zaradila,jer taj pregled košta 50 eura....Koji popis stanovništva!Ostao je HDZ i oni koji ih biraju!Svi se spašavamo kuda koji mili moji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare