To je to što me zanima!

'Daj pet za Zvonimira!': Boluje od nekoliko karcinoma, a jedina želja mu je biti s djecom i ženom

Iako se, zahvaljujući dobrim ljudima, već prikupilo nekoliko tisuća eura za Zvonimira, daljnji su troškovi njegova liječenja i dalje vrlo skupi te iznose 20 tisuća eura
Vidi originalni članak

Zvonimir je 32-godišnji suprug, otac troje djece i pekar po struci koji boluje od nekoliko karcinoma vratio se s liječenja u Istanbulu na kojima je imao opsežne preglede. Nakon 17 kemoterapija i 34 zračenja otkrili su mu tumor kuka, a nakon novih doza primljene kemoterapije rečeno mu je kako se karcinom povukao iz karlične zdjelice. Ipak, moguće je njegovo ponovno vraćanje.

VELIKO SRCE Dječak (15) se bori za život. U pomoć je uskočio Marko Livaja

U međuvremenu su mu otkrili i tumor nadbubrežne žlijezde te su mu, poslije nekoliko kemoterapija, kazali kako više ništa ne mogu učiniti za njega. Iako se, zahvaljujući dobrim ljudima, već prikupilo nekoliko tisuća eura za Zvonimira, daljnji su troškovi njegova liječenja i dalje vrlo skupi te iznose 20 tisuća eura.

Da bi se Osječanin mogao vratiti svojoj supruzi i djeci, organizirana je virtualna humanitarna akcija "Daj pet za Zvonimira" u kojoj se "trči" pet kilometara, u organizaciji "Trči sa srcem" i Štoperica.hr. Traje od 1. do 15. listopada, a iznos donacije odnosno startnine jest simboličnih pet eura, dok su veće i više nego dobrodošle.

- Uplatom iznosa vam nudimo vam startni broj u elektronskom obliku, zahvalnicu nakon utrke, ali ono najvažnije - osjećaj da ste pomogli Zvonimiru u trenucima kad mu je bilo najteže - navode organizatori humanitarne akcije.

VLADINE MJERE POMOĆI Dobra vijest za najsiromašnije umirovljenike. I loša za njih čak 70.000 koji neće dobiti pomoć

Na trku se možete prijaviti na poveznici. Startni paket sastoji se od startnog broja koji će biti dostupan u elektronskom obliku, a nagrada svim natjecateljima biti će zahvalnica, a zbog preusmjerenja kompletnog fonda prikupljenog od startnina/donacija direktno za pomoć Zvonimiru neće biti majica, startnih brojeva u fizičkom obliku ili medalja.

Uplate startnina, tj. donacije možete uplaćivati na IBAN Zvonimirove sestre Ana-Marie:

HR3723600003117365819

Ana-Maria Magdić

Ulici Vjekoslava Hengla 62, Tenja

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sky linee 03.10.2024.

    Strašno,nekoć je karcinom isključivo napadao starre ljude sada nemam riječi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare