To je to što me zanima!

Dabro: 'HDZ predložio Pupovca za šefa saborskog odbora ; Milić reagirao: 'To je netočan navod'

Milić se osvrnuo na ranije tvrdnje glavnog tajnik DP-a Josipa Dabre koji je rekao kako je HDZ predložio Pupovca na čelo saborskog odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina
Vidi originalni članak

Netočan je navod da je HDZ predložio Milorada Pupovca za predsjednika Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, rekao je za Večernji list HDZ-ov Marko Milić.

On se osvrnuo na ranije tvrdnje glavnog tajnik DP-a Josipa Dabre koji je rekao kako je HDZ predložio Pupovca na čelo saborskog odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina. Dabro je rekao kako oni to neće podržati.

TOMISLAV KLAUŠKI Mnogi su se usrećili s ovom trojicom DP-ovih ministara. Čak i oporba. Ali ne i sami građani...

- Predsjednika tog Odbora predlaže Klub manjina, što je redovita praksa bila i u prijašnjim sazivima Hrvatskog sabora i oni će o tome donijeti svoju odluku nakon što obave konzultacije. Mi ćemo podržati njihov prijedlog uvažavajući i stav partnera, DP-a i drugih stranaka koje su dio parlamentarne većine - kazao je Marko Milić. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • StokaSitnaZuba 24.05.2024.

    Hahaha, ala gušta! Sad će se Ćipo pravdati: "A šta smo trebali reći u predizbornoj kampanji, pače pregovorima? Evo, izdržali smo mjesec... ovaj, tjedan dana, sve je to stvar dogovora!" :-D A AP trpa pa ne vadi...*kokice grabim*

  • Dovla25 24.05.2024.

    Ove 3 slike govore 1000 riječi.Blago teleći pogled.Evo jedna usluga dabru da se ne blamira.Dok kupiš diplomu bar se raspitaj koliko godina šta traje da se ne sramotis po televiziji.

  • Dovla25 24.05.2024.

    Poslali ovo klauna milića da ispita imovince kak dišu.Koja smijurija od države.

Komentiraj...
Vidi sve komentare